Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszett nektek Kate Middleton esküvői ruhája? LINK!
Figyelt kérdés
Nekem tetszett az, hogy uszályos és a fátyla is szép volt, de azért ennyire mégsem kellett volna visszafogottnak és egyszerűnek lennie... Szerintem!
Nektek mi a véleményetek? :)
2011. ápr. 30. 15:58
21/25 anonim válasza:
Én valami ilyesmire számítottam:
(A karján azt a "legyezőt" leszámítva.. én egy szép hosszú fátylat is adtam volna ehhez a ruhához.)
22/25 anonim válasza:
Nekem nem igazan jott be, bar ha jol tudom kulonbozo feltetelei vannak h o mit vehetett fel: pl a ruha ujja legalabb konyekig kellett h erjen
23/25 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy voltak kritériumok.
Nem baj, szép volt. (bár egy egészséges 5 kg nem ártott volna neki pluszban)
Amúgy melyik menyasszony nem szép?!?! :)
24/25 anonim válasza:
Szerintem is szép volt, illet hozzá!
Nem tudjátok mi a neve ennek a nyak megoldásnak? Nagyon tetszik!
25/25 anonim válasza:
elképesztően gyönyörű és úgy állt rajta mintha rá öntötték volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!