Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerülhet kb egy ilyen vagy ehhez hasonló torta? Link!
Mennyibe kerülnek manapság az esküvői torták? Ezt vagy ehhez hasonlót mennyiért csinálnának meg szerintetek? Elég lenne mondjuk két szintesben is.
Köszi a segítséget!
szia!
mi is neten néztük ki a tortát,aztán elmentünk egy pici cukiba itt a lakótelepen,és töredékáron csinálták meg. és még oda is hozták a helyszínre. próbáld ki te is, biztos h olcsóbbban megcsinálják,sőt minden cukinak kell h legyen referenciaalbumja amibe a torták képeit rakják
Köszi! A tippet megfogadom, nem árulom el hogy esküvőre lesz. :) Én is úgy gondoltam, hogy fogom a képet és azzal bemegyek olcsóbb kis cukiba.
Csak gondoltam rákérdezek, hátha valaki tudja hogy mire számíthatok.(árban)
Mi alul eszterházi,felül epres krémes tortát rendeltünk...szülinapra..5ezerbe került:)
amikor hoztuk el,fizetés után kivittük a tortát,visszamentünk,kértünk hozzá egy esküvős marcipánfigurát...döbbenten néztek,hogy dehát esküvői ár nem annyi...megvont vállal jöttünk el,hogy sorry,távozás után nincs reklamáció...
Ez de komoly... :)
De egy ilyen tortánál, hogy játszam el azt hogy szülinapra lesz? Nem túl díszes egy sima szülinapra?
Amúgy ha hasonlót kérnék, kérhetem a 2-3 szintet teljesen külön ízvilággal?
szülinapra nem is lehet giccses?
nekem az eszterházi-epreskrémes elég különböző volt
de pár éve egyik barátnőmnek felül marcipán,alatta csoki,alatta valami pirosgyümölcsös,legalul pedig diós krémes volt
ne a legfelkapottabb helyen csináltasd és ne esküvőre kérd és nem fizetsz egy halom pénzt
marcipánt a tetejére megveheted bárhol
Ha megkérdeznék tőlem a cukiban, hogy tényleg szülinapra akarom-e a tortát, azt válaszolnám hogy: semmi köze hozzá, hogy milyen rendezvényre lesz. De még ahhoz sem, hogy egyáltalán rendezvényre viszitek. A f*szom kivan a sok szemétláda eladóval. Már rendesen fél tőlük az ember, hogy mibe köt bele. A minap a boltban megkérdeztem, hogy hány napig cserélnek be ruhát. Erre nekem esett az a buta paraszt, hogy már miért cserélnének, ha jó volt rám....na most képzelhetitek....az ilyennek nincs is értelme vitatkozni. Lezártam a témát, és csak annyi mondtam, hogy semmi köze ahhoz, hogy én mit akarok, és szerintem ne akarja, hogy a főnökét hívassam...Szóval ennyi!
Gratula az esküvőhöz!
Mi innen rendeltük az esküvői tortánkat!
Mindenki kért repetát, és megnyalta a 10 ujját. Minden szint különböző ízű volt, és hihetetlen finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!