Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez igaz? És mi az, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igaz? És mi az, hogy a terhessége alatt megszabják, hogy hány kilót szedhet fel? Mi lesz, ha többet szed fel?

Figyelt kérdés

[link]

Ma ezt olvastam.Csak nem tudom eldönteni,hogy igaz-e!

2011. ápr. 29. 18:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Az, hogy elveszíti a felügyeleti jogát, nem azt jelenti, hogy nem láthatja a gyerekeit. De hát gondoljatok már bele, ha a szülők elválnak, a gyerekek akkor is a királyi család tagjai maradnak, ennek megfelelő nevelést kell kapniuk. Ezt pedig Kate nyilván előre tudta és vállalta is. Ezzel pusztán azt biztosítják, hogy ne költözhessen a gyerekeivel majd egy panellakásba, ha válás után mondjuk úgy tartja a kedve, hanem maradjanak meg annak, aminek születtek.

Kérdező, azt pedig pont nem mondanám, hogy "azt tehet, amit akar", mert mint látod, a gazdagság nem egyenlő azzal, hogy valaki azt tesz, amit csak akar. Szerintem a királyi család tagjainak hiába van sokkal több pénze, mint mondjuk nekem, mégis sokkal sokkal kevesebb dolgot tehetnek meg, mint én. Nem tudom pl. hogy ebből is mi igaz, mi nem, de úgy hallottam, hogy Kate minden napja már két évre előre be van táblázva. Na én még azt se tudom, hogy pl. holnap mit csinálok :) Ha ahhoz lesz kedvem, lehet, hogy semmit :) Mert megtehetem.

2011. ápr. 30. 07:23
 22/22 anonim ***** válasza:
mindenki terhesen annyit hiizik,amennyit tud és akar.2 gyerek szülei,vilmos heregék boldog házasok
2016. jan. 17. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!