Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez igaz? És mi az, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igaz? És mi az, hogy a terhessége alatt megszabják, hogy hány kilót szedhet fel? Mi lesz, ha többet szed fel?

Figyelt kérdés

[link]

Ma ezt olvastam.Csak nem tudom eldönteni,hogy igaz-e!

2011. ápr. 29. 18:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
:)
2011. ápr. 29. 18:38
 2/22 anonim ***** válasza:
46%

Mi lesz? akkor kitagadják... jó ég, nem kell komolyan venni az ilyen híreket!

amúgy azt nyilván nem akarják, hogy 120 kg-s tehén legyen, de látva, hogy milyen igényes, úgysem fog elhízni sosem.

2011. ápr. 29. 18:38
 3/22 A kérdező kommentje:
De most ilyen tényleg van?
2011. ápr. 29. 18:44
 4/22 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom, hogy igaz-e, én inkább azon akadnék ki, hogy válás esetén a jövendőbeli gyermekeiről le kell mondania. Elhízni biztos nem fog, mert egy csinos, szép kis nő.
2011. ápr. 29. 18:48
 5/22 anonim ***** válasza:
89%

"Állítólag az ügyvédi iroda által jegyzett iratok azt is meghatározzák, hogy Kate hány kilót szedhet fel terhessége alatt."

ÁLLÍTÓLAG

Ne higgy el mindent.

2011. ápr. 29. 18:48
 6/22 anonim ***** válasza:
76%
Nem tartozom a királyi családhoz,de lehet,hogy igen,így van.De a cikkben így kezdődik az a mondat: Állítólag...
2011. ápr. 29. 18:50
 7/22 anonim ***** válasza:
56%
Én oylan hülyeségeket hallottam, hogyha a nő a baba helyett is eszik, akkor az jó lesz. Egy nagy frászt! Nem szabadna a baba helyett is enni, mert veszélyes, és nem csak a túlsúly miatt...
2011. ápr. 29. 18:52
 8/22 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem egy valós dolgot ferdítettek el. Szerintem Kate-nek ezt lesz a legkönnyebb betartani a sok elvárás közül. A hízás szerintem arra vonatkozhat, ha gyereke lesz, utána ne nézzek ki úgy, mint sok átlagos nő: azaz kevésbé ad magára, nem adja le a felszedett súlyt.

Ő biztosan tartani fogja a súlyát. Sok nyilvános helyen kell megjelennie, nyilván nagyobb szimpátiát ér el, ha csinosan, karcsú derékkal jelenik meg, nem 90 kg-s elhízott nőként. Az egészsége szempontjából sem tenne jót.

Ő pontosan tudja, mit vállalt, hidd el! Ne magadhoz mérd, hogy te hogy állnál ehhez a feltételhez. Ha ilyeneken fennakadna, el sem jutott volna addig, hogy hozzámenjen Vilmos herceghez.

Eddig is fontos volt minden mozdulata, még inkább az lesz, egy csomó eseményen kell minden áldott nap részt vennie, és nem lesz kibúvó, hozzá kell szoknia, hogy megmondják, mit tegyen és maximálisan alkalmazkodnia kell a királyi család erkölcséhez.

Ehhez képest nagy kunszt neki betartani, hogy nem hízik el...

Bár, ismétlem: ez a média hülyesége.

2011. ápr. 29. 19:12
 9/22 A kérdező kommentje:

Hát igen,állítólag..

És akkor mi lehet az igaz ebből?

2011. ápr. 29. 19:12
 10/22 anonim ***** válasza:
64%

nekem az a durva h ha elválnak akkor le kell mondania a gyerekeiről,még csak nem is láthatja őket.

És ha Vilmos akar válni nem kate,akkor is így ven?

2011. ápr. 29. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!