Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez igaz? És mi az, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igaz? És mi az, hogy a terhessége alatt megszabják, hogy hány kilót szedhet fel? Mi lesz, ha többet szed fel?

Figyelt kérdés

[link]

Ma ezt olvastam.Csak nem tudom eldönteni,hogy igaz-e!

2011. ápr. 29. 18:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az egész csak egy "biztosítás", hogy vész esetén legyen mire hivatkozni. Ha elválnának, nyilván a gyerekek érdeke is lenne, hogy ne szakadjanak el az édesanyjuktól, tehát csak abban az esetben lobogtatnák ezt a papírt, ha Kate mondjuk egy lakatlan szigetre akarná cipelni a gyerekeit.. Éssatöbbi. Ha normális körülmények között történne meg a válás, nem hiszen, hogy a csaj túlságosan rosszul járna.. De így ha hárpiává válna sem tudná zsarolni a királyi családot.
2011. ápr. 29. 19:23
 12/22 A kérdező kommentje:

Azért én sajnálom szegény nőt,hiába dúsgazdag és mindent megtehet meg ilyenek..

nem olyan jó dolog az..

2011. ápr. 29. 20:57
 13/22 anonim ***** válasza:

Miért kell sajnálni? Tudja, mit vállalt! Nem a pénzre hajtott, mert ő előtte is dúsgazdag volt. Nem kell elhinni, amit a bulvársajtó ír. Ez csak találgatás.

Volt ideje végiggondolni, vállalja-e a dolgot. Nem fogja váratlanul élni az uralkodói életmód, mert már évek óta a részese.

2011. ápr. 29. 21:02
 14/22 anonim ***** válasza:
Tudod ki ment volna hozzá így??? Én a gyerekekről nem mondanék le. Főleg ha a herceg miatt lesz a válás. Durva, de sztem ott annyi szabály van, hogy igaz lehet.
2011. ápr. 29. 21:20
 15/22 anonim ***** válasza:

Itt dolgozom Angliában, egész Anglia be van zsongva az esküvő miatt, gyönyörű volt az egész, Kate ruhája pedig meseszép.

A szerződés igaz lehet, itt is ugyanezt lehet olvasni, hallani, ez nem olyan furcsa kérés, tekintve, hogy a királyi családba házasodott be.

Engem sokkal rosszabbul érintene az a kikötés, miszerint váláskor Vilmosnál maradnak a gyerekek, Kate pedig elveszti felügyeleti jogát.

2011. ápr. 29. 21:25
 16/22 anonim ***** válasza:
Dianatól sem vették el a gyerekeket.Katetől miért vennék el?Pedig az még régebben volt,még durvább "erkölcsök" lehettek..
2011. ápr. 29. 21:35
 17/22 anonim ***** válasza:
Benne van a szerződésben ez is.
2011. ápr. 29. 21:39
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Diana és Károly válásakor sem Diana kapta a gyerekek felügyeleti jogát, mégis bármikor láthatta őket.

Vilmos gyerekei is trónörökösök lesznek, nem élhetnének polgári életet, csak mert a szüleik elváltak és az anyjuk visszatért a normális életbe. Továbbra is a királyi családban maradnának, így természetesen az apjuknak jár a felügyelet, nem értem, ez miért nem világos. Elfelejtitek, hogy ez nem egy celebházasság, vagy egy átlagos házasság.

2011. ápr. 29. 21:48
 19/22 napietus ***** válasza:
édes Istenem...az a durva, hogy van még ember, aki elhisz egy szót is abból, amit ezen az oldalon olvas. ez olyan, mint régen volt a Kacsa magazin :P:D
2011. ápr. 29. 21:55
 20/22 anonim ***** válasza:
21.48 -nál a pont!Tökéletesen leírt mindent.
2011. ápr. 29. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!