Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tegezed vagy magázod Anyósod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegezed vagy magázod Anyósod?

Figyelt kérdés
Megkért, hogy tegezzem, de nekem ez furán hangzik.
2011. ápr. 25. 17:03
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Nekem már a második alkalomnál, mikor találkoztunk, felajánlotta a tegezést. Elfogadtam, megkönnyebbültem. Egyébként a párom nagyon meglepődött, hogy ilyen hamar megengedte. Mondta, hogy ez rá egyáltalán nem jellemző.

Egyébként még csak jelöltek. :)

Az leendő apósom még nem ajánlotta fel a tegeződést, és ez egyre kínosabb nekem, mivel egyrészt mindig külön kell köszönni neki, másrészt látom rajta, hogy élvezi, mennyire zavarba tudok jönne egy szimpla Jó napot kívánoktól. Szeretném már nagyon tegezni, úgy érzem, attól közvetlenebb lenne a kapcsolatunk.

2011. máj. 1. 15:26
 42/43 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek a választ!

Tegezni fogom, hétvégén találkozunk, kicsit furcsa lesz de majd biztos megszokom. :)

Jó a kapcsolatunk, szeretem nagyon csak egy kicsit zavart a korkülönbség mert 69 éves.

2011. máj. 2. 09:50
 43/43 anonim válasza:
Èn mindenkit tegeztem eddig a kõrnyezetemben mert egyszerűen nem tudok úgy beszèlni az emberekkel hogy magázom. A párom anyát is autómatikusn tegeztem mire második találkozásnál mondta h ő idősebb mint èn megèlt már sok mindent stb.. Szóval nem engedte meg a tegezèst. Jólvan mondom magázom majd de annyirs nehèz meg rossz hogy inkâbb nem beszèlek vele, de mèg most is nèha heloval köszönök mert nem tudom megszokni.. Amúgy mi 2 ève vagyunk együtt
2015. dec. 22. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!