Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegezed vagy magázod Anyósod?
Beszélgetünk,akkor tegezem,viszont Kati néninek hívom:-)Nagyon az elején,magáztam,de egyszer beszélgetés közben belekavarodtam és véletlenül letegeztem,akkor mondta,hogy nem baj.Nekem még nem az anyósom,de ha összeházasodunk(6 éve vagyunk együtt,gyerkőcünk is van)akkor sem lesz fogom anyósomnak hívni,nekem az pejoratív,és nem is vagyunk rosszban.
A párom is tegezi anyukámat kezdetektől fogva.
Hali! én is tegezem leendő anyósom. legelöször mikor találkoztam vele magáztam, de akkor ott rám is szólt h ne magazám, nyugodtan tegezzem. pedig már 70éves. de jobban szeretek tegezve beszélni.:)
21N
Nagyon jóban vagyunk de magázom immár 4és fél éve.
Nem is mondta,hogy tegezzem de nem is tudná letegezni nekem az nem menne.:-)
:)
Hát amikor tűzszünet van (nagyobb családi összejöveteleken ahol muszáj mindegyikünknek részt venni) akkor tegezem, de nem nyalom a seggét.
Egyébként magázom. Nekem idegen marad akárki akármit mond.
Csak úgy halkan az első esetben aranyomtól kezdve én vagyok az imádott menye, második esetben a szemét cafka vagyok aki elvette a drága kicsi fiát. :)
Köszönöm szépen a válaszokat.
Megpróbálom a tegezést:))))
Nekem meg "Anyukának" kéne hívnom. Össze is vesztünk mikor kijelentettem, hogy Köszönöm, de inkább Eszti-nénizném, mivel már van anyukám.
Ill veszekedett velem.
Apósomat és a nejét nagyon szeretem, tegezem is őket.
9.23
Nálunk ugyanez van! :-)
2 anyóssal "dicsekedhetek".
Az igazit magáznom kell, apósommal és a másik anyósommal tegeződünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!