Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tegezed vagy magázod Anyósod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegezed vagy magázod Anyósod?

Figyelt kérdés
Megkért, hogy tegezzem, de nekem ez furán hangzik.
2011. ápr. 25. 17:03
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgetünk,akkor tegezem,viszont Kati néninek hívom:-)Nagyon az elején,magáztam,de egyszer beszélgetés közben belekavarodtam és véletlenül letegeztem,akkor mondta,hogy nem baj.Nekem még nem az anyósom,de ha összeházasodunk(6 éve vagyunk együtt,gyerkőcünk is van)akkor sem lesz fogom anyósomnak hívni,nekem az pejoratív,és nem is vagyunk rosszban.

A párom is tegezi anyukámat kezdetektől fogva.

2011. ápr. 25. 18:13
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Ja,33 éves vagyok a párom anyukája 55.Soha nem hívnám anyukának,nekem csak a sajátom az.
2011. ápr. 25. 18:15
 23/43 Tubarózsa ***** válasza:

Hali! én is tegezem leendő anyósom. legelöször mikor találkoztam vele magáztam, de akkor ott rám is szólt h ne magazám, nyugodtan tegezzem. pedig már 70éves. de jobban szeretek tegezve beszélni.:)

21N

2011. ápr. 25. 18:34
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jóban vagyunk de magázom immár 4és fél éve.

Nem is mondta,hogy tegezzem de nem is tudná letegezni nekem az nem menne.:-)

2011. ápr. 25. 19:18
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

:)

Hát amikor tűzszünet van (nagyobb családi összejöveteleken ahol muszáj mindegyikünknek részt venni) akkor tegezem, de nem nyalom a seggét.

Egyébként magázom. Nekem idegen marad akárki akármit mond.

Csak úgy halkan az első esetben aranyomtól kezdve én vagyok az imádott menye, második esetben a szemét cafka vagyok aki elvette a drága kicsi fiát. :)

2011. ápr. 25. 19:23
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
Amikor már házasok voltunk a fiával, felajánlotta nekem is, meg a másik menyének is a tegeződést. Én elfogadtam, de Marika nénizem, sógornőm visszautasította, de lehet, hogy azért is, mert neki az anyukája fiatalabb anyósnál, nekem meg kb. ugyanolyan korú. Apósomat viszont magázom, amit elég nehéz megoldani, ha mindkettőjüknek egyszerre mondok valamit. A férjem mindkét szülőmet tegezi.
2011. ápr. 25. 20:26
 27/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Megpróbálom a tegezést:))))

2011. ápr. 25. 22:22
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg "Anyukának" kéne hívnom. Össze is vesztünk mikor kijelentettem, hogy Köszönöm, de inkább Eszti-nénizném, mivel már van anyukám.

Ill veszekedett velem.

Apósomat és a nejét nagyon szeretem, tegezem is őket.

2011. ápr. 25. 22:23
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Na ez egy érdekes felállás, mivel két anyósom van. Nem bigámista az após, csak elváltak, még mikor a párom gyerek volt és após újraházasodott. Szóval a párom édesanyját magázom, a mostohaanyját tegezem. Az utóbbival nagyon jó a kapcsolatom, az előbbivel kevésbé. Nem a tegezés-magázás döntötte el.
2011. ápr. 26. 09:23
 30/43 anonim ***** válasza:

9.23

Nálunk ugyanez van! :-)

2 anyóssal "dicsekedhetek".

Az igazit magáznom kell, apósommal és a másik anyósommal tegeződünk.

2011. ápr. 26. 09:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!