Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tegezed vagy magázod Anyósod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegezed vagy magázod Anyósod?

Figyelt kérdés
Megkért, hogy tegezzem, de nekem ez furán hangzik.
2011. ápr. 25. 17:03
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Tegezem. De a nevén szólítani még mindig fura :)
2011. ápr. 26. 16:33
 32/43 anonim ***** válasza:
Én tegezem az elejétől kezdve, és a nevén szólítom. De mi nagyon jóban vagyunk. Szerintem a viszonytól is függ.
2011. ápr. 26. 18:00
 33/43 anonim ***** válasza:

az egész család tegezi mindenki de mindenki

csak én nem.

én 25 vagyok ő 52 de nem érdekel.

nem is akarom..

2011. ápr. 26. 18:28
 34/43 anonim ***** válasza:
Magázom, elég "hűvös" a kapcsolatunk.
2011. ápr. 26. 20:06
 35/43 anonim ***** válasza:
Szia!én tegezem apósomat és anyósomat is.Először furcsa volt nekem amikor megkértek hogy tegeződjünk.De én is fiatal vagyok és ők sem öregek úgyhogy így sokkal jobb.Anyósommal olyanok vagyunk mintha barátnők lennénk,nagyon sok mindent megbeszélünk.
2011. ápr. 27. 15:19
 36/43 anonim válasza:
Ha azt kéri hogy magázd akkor magázom, ha azt kéri hogy tegezd akkor tegezzed.Én tegezem az anyósomat.:)
2011. máj. 1. 09:55
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Én magázom az anyósomat, de nagyon jóba vagyunk ettől függetlenül. Lányaim tegezik nagyit :-D, néha furcsa úgy köszönni náluk, hogy én magázva köszönök, a lányaim meg szaladnak be, hogy "szia". De sose ajánlotta fe, most meg 10 év után furcsa lenne. A később bekerült menyei tegezik. De egyszer megjegyezte, hogy szerinte kár volt nekik megengednie, mert mennyivel szebb a magázódás, hiszen ez is valamennyire a tisztelet jele. Férjem is magázza anyukámat, pedig ők is nagyon jóban vannak :-D
2011. máj. 1. 10:26
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Tegezem, de csak 12 évvel idősebb, mint én. És még korántsem volt az anyósom, amikor már tegeződtünk. Később jöttem össze a lányával.
2011. máj. 1. 10:32
 39/43 anonim ***** válasza:
Az első pillanattól tegezem. Mármint megismerkedésünk első pillanatától, nem amióta anyósom lett. Nem mondom, hogy tök felhőtlen a viszonyunk, de nem is rossz. Előző anyósom magáztam, na őt nem tudtam volna sose tegezni. Vele nagyon rosszban voltunk, mindenkit irányítani akart. Javaslom, próbáld meg, lehet, hogy csak rövid idő és megszokod. Ha végképp nem megy, úgy látod, akkor beszéld meg vele, hogy magázódva jobb neked.
2011. máj. 1. 14:24
 40/43 anonim ***** válasza:

25 évig magáztam és fulladoztam a helyzettől, mert ettől mindig fensőbbrendűnek és tiszteletreméltónak érezte magát velem szemben, holott korántsem volt az

Én egy nagy veszekedés után mondtam neki, hogy nem vagyok hajlandó tovább magázni, ha nem tetszik, akkor inkább ne is beszéljünk. Azóta sokkal közvetlenebb a viszonyunk, habár nem felhőtlen.

A férjem is magázza.

Én 53, ő 75.

TEGEZD!!!!!!!!!!

2011. máj. 1. 14:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!