Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegezed vagy magázod Anyósod?
Házasságunk előtt természetesen X-néziztem, de utána
feljánlotta a tegeződést. nagyon nehéz volt,de mégnehezebb
volt számomra "anyukának" hívni,amit megkövetelt...
Azóta már én is anyós vagyok, és eszembe nem jutna, hogy a vőm anyukázzon.Amúgy Vele is tegeződünk.
Magázom.
Én 21 vagyok,anyósom 49 éves.Jóban vagyunk,bár ritkán találkozunk a távolság miatt.
Hivatalosan nem anyósom,mert nincs pénzünk lakodalmat tartani.De majd egyszer :-)
Anyósomat magázom, apósomat tegezem.
Anyósom utál, apósom szeret :-)
Magázom.
Nincs is ezzel semmi gond. Csak kicsit fura, hogy egyik vejének, menyének sem ajánlotta fel, hogy tegezze, viszont a gyerekeinek az összes barátja tegezi.
Én is tegezem, és a nevén szólítom, nincs anyukázás nálunk. Anyám egy van, és kalap kabát.
Jóban vagyunk egyébként mi is. :)
tegezem, a párom is tegezi az én anyukámat.
nem vagyunk túl jóban, nem tetszik neki a világnézetem, és néha stílusom is zavarja. engem is ugyanúgy zavarnak egyes megnyilvánulásai, csak bennem van annyi jólneveltség, hogy ezt nem manifesztálom, vele ellentétben.
anyám imádja a páromat, néha már túlzottan is, drága emberem meg zavarban van miatta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!