Tegezed, vagy magázod a nagyszüleidet?
Figyelt kérdés
Hogyan szólítod őket, és hogyan köszönsz nekik? A köszönés után tegezed, vagy magázod őket?2009. ápr. 15. 17:53
1/30 A kérdező kommentje:
pl: Csókolom, Mama, hogy tetszik lenni?
vagy Csókolom Mama, hogy vagy?
vagy Szia Mama, hogy vagy?
vagy ilyesmik (ez csak egy példa)
2009. ápr. 15. 17:53
2/30 anonim válasza:
tegezem, máshogy elég idegen lenne :) bár lehet ez is megszokástól függ
5/30 anonim válasza:
az anyai ágról való nagyszüleimet tegezem(pl..Szia Mamóca, ha kunyerálni akarok vmit :))de az apai ágról valóakat magázom, mert édesapám is magázza őket régi szokás szerint (tehát Csókolommal köszönök és utána tetszikelek, pl hogy tetszik lenni?)
7/30 anonim válasza:
tegezem. A dédszüleimet is tegeztem.
8/30 A kérdező kommentje:
Bocs, azt nem írtam a kérdésbe, hogy írjátok le, milyen idősek és neműek vagytok, mert nem tartottam fontosnak, de most a válaszok tükrében mégis fontosnak tartanám... Úgyhogy kérek mindenkit, aki még válaszol, ezt is bökje oda mellé! köszi
2009. ápr. 15. 18:14
9/30 anonim válasza:
Tegezem őket.
Ők nagyon "modern" nagyszülők, és néha olyasmi a családunk, mint a Szívek szállodája c. sorozatban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!