Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért olyan fontos felhajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fontos felhajtàst csinàlni az eskûvôbôl?

Figyelt kérdés

Ti hogy hàzasodtatok ôssze?

én, személy szerint sìrògôrcsôt kapnék, ha a szûk csalàdomon kìvûl bàrki ott lenne... Mi a fenének? Nem ugyaolyan nap mint a tôbbi?

2011. ápr. 22. 13:45
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Oké, hogy ez élete legnagyobb napja, na de miért? Azért mert mindenki rà, ràjuk figyel? Nekem ez egy kicsit furcsa, hogy ez kell a legnagyobb naphoz, és nem az, hogy tényleg belsôséges, meghitt, és ìgy valòjàban emlékezetes legyen... én magam, jobban szeretnék csak arra az érzésre koncentràlni és azt valòban megélni, mikor egymàs szemébe nézûnk és a csalàdom elôtt nem kell semmilyen bakitòl félni, hogw jajj csak jòl sikerûljôn... Valòjàban ez az igazi véleményem, és véletlenûl se tàmadàsként tettem fel a kérdést, csak értetlenkedek a tôbbi példàn amit hallottam, làttam, olvastam.. ennyi..
2011. ápr. 22. 14:07
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Így már értelek! Nézd én voltam, aki azt írta, hogy szeretné ha ezen a napon rá figyelnének. Nem szeretnék tökéletes esküvőt. Nem arra fogok az adott pillanatban én se figyelni, hogy jaj csak el ne rontsak valamit. Ahogy leírtad megszeretném élni a pillanatot, de szeretném ha ott lennének akik nekem fontosak, bármilyen kapcsolati szinten.
2011. ápr. 22. 14:12
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki akkora,és olyan esküvőt tartson,amelyen jól érzi magát,legyen az akár nagy,akár kicsi,akár kéttanús,de semmiképpen nem olyan nap lesz,mint a többi,hiszen összekötitek az életeteket,és ettől különleges lesz.

A mienk 80 fős volt,nem hívtunk jött-menteket,csak a családunkat,és a barátainkat,akiket szeretünk,nem kértünk borítékot sem,nem görcsöltünk,hogy minden úgy sikerüljön,ahogy elterveztük,hiszen nem terveztük meg előre.Gyönyörű,különleges nap volt,és alig költöttünk rá.Nekünk így volt jó.

2011. ápr. 22. 14:18
 14/26 anonim ***** válasza:
78%

Én megtudlak érteni. Bár még közel sem vagyok hozzá, de a saját esküvőmet is úgy képzelem el, hogy csak mi ketten, tanúk, pap ennyi. Utána persze bulizhatunk a többiekkel is, de a szertartás csak rólunk akarom, hogy szóljon. Nem akarok azon filózni, hogy vajon melyik rokon sértődik meg amiatt, mert nem lett meghívva, meg herótom van attól, hogy ezt meg ezt ILLIK meghívni. Szóval nálam semmi ilyesmi nem lesz az biztos.

21/N

2011. ápr. 22. 14:22
 15/26 anonim ***** válasza:
87%
Az mi esküvőnkön több mint kétszáz ember volt, minden csillogott - villogott, luxus limuzin, mindenből a legdrágább..........Azt akartam hogy a feleségemnek örök emlék maradjon. Ráköltöttem több mint két milliót. Akkor én most rossz ember vagyok? Ennek már sok éve, azóta is megnézzük néha, van két gyerekünk, akik szintén megnézték már, és nagyon tetszett nekik. Szerintem akiknek a pénz nem jelent gondot, és felhajtást akarnak, nem kell elítélni. Ahogy azokat sem akik csak kis esküvőt szeretnének még akkor is, ha megtehetnék hogy milliókat költsenek rá. Nem a pénzen múlik ez minden esetben. Az ember természete, vágya dönti el, hogy mit akar.
2011. ápr. 22. 14:28
 16/26 anonim ***** válasza:
85%
Én úgy képzeltem, hogy szűk családi kör, két tanu, és utána elmegyünk vacsorázni. Aztán a szüleink összecsődítették a rokonságot, lett lagzi, utáltam az egészet. Sosem fogom megbocsájtani, hogy nem olyan volt az esküvőm, mint amilyet szerettem volna. Lényegében közöm nem volt hozzá, pl anyós választotta a menüt, véletlenül olyan kaját, amit én utálok gyerekkorom óta, de hát ő meg azt szereti.Aztán mikor ez megvolt, eljött közölni az örömhírt, hogy semmi gond, már mindent elintézett, megvan a menü. Másnap elmentem az étterembe lemondani, de már megírták a papírokat. Na ennél a pontnál döntöttem úgy hogy lesz@rom az esküvőmet. Utáltam az egészet, a részeg rokonokkal, a szar kajával, a még véletlenül sem olyan csokorral együtt. Tíz éve vagyunk házasok, és ha lesz pénzük újraházasodunk, csak mi és a két közös gyerkőcünk lesz ott :)
2011. ápr. 22. 14:34
 17/26 anonim ***** válasza:
88%

Na akkor! Mi speciel azért csaptunk lagzit, mert akartuk,hogy a barátaink, családunk velünk ünnepeljen! Nem az 100 éve nem látott rokonokat. Csak olyanokat, akikkel tartjuk a kapcsolatot. Így is 120-an voltunk. És nem azért,hogy minket ünnepeljenek,hanem,hogy VELÜNK ünnepeljenek. A kettő között van különbség!

Nem kellett felvennünk hitelt, vagy kölcsönkérni.

Nekem ez mindig különlegesebb nap lesz. Akkor is, amikor minden évben megünneplem a házassági évfordulónkat!

2011. ápr. 22. 14:59
 18/26 anonim ***** válasza:
31%

A legtöbben azért csinálnak ekkora "banzájt", mert kell a zsíros boríték.

Meg most megmutatom, hogy ki is aki...

Életem legszebb napja: SZÁNALMAS!!!!

Mikor közösségi oldalon olvasom az esküvői kép alatt... boááá. Hp-k!

Nem kell olyan napnak lenni mint a többinek, de azért 1-2 dolog iszonyú nagy túlzás.

Szerintem a legtöbb menyasszony kisebbségi komplexusba szenved, hogy rá figyeljenek agy ég!

2011. ápr. 22. 16:20
 19/26 napietus ***** válasza:
100%

nem, nem uyganolyan nap. ez egy nagyon fontos nap. a diplomádat sem a TO-n veszed át az éppen ráérő ügyintézőtől...meg kell adni ezeknek a dolgoknak a módját :)

a mienk olyan közepes volt, 100 körüli vendég volt a lagzin, a szertartáson és a fogadáson nem tudom, ott nagyon sokan voltak. szép volt, ma is szívesen emlékszem rá, néha megnézzük a videót is.

29/N

2011. ápr. 22. 17:40
 20/26 anonim ***** válasza:
86%

Ha valaki színháznak fogja fel az esküvőjét és azon rágódik, hogy "úristen, mit fogok elrontani", ott nagy baj van szerintem.

Az esküvő nem egy színjáték, hanem egy szertartás. Ahol JOGA van mindenkinek, aki szeret minket jelen lennie.

Sosem felejtem el a szomszédék esküvőjét. Épp a suliból mentem hazafele busszal és ott volt a szomszéd pár. Megkérdeztem nagy kedvesen hogy vannak, honnan jönnek. Délután történt. Azt mondták, most jönnek az esküvőjükről. Csak úgy, utcai ruhában, mintha misem történt volna.

Csak sajnálni tudtam őket.

2011. ápr. 22. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!