Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért olyan fontos felhajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fontos felhajtàst csinàlni az eskûvôbôl?

Figyelt kérdés

Ti hogy hàzasodtatok ôssze?

én, személy szerint sìrògôrcsôt kapnék, ha a szûk csalàdomon kìvûl bàrki ott lenne... Mi a fenének? Nem ugyaolyan nap mint a tôbbi?

2011. ápr. 22. 13:45
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
87%
Hát nem! Nekem ez különleges nap volt! Akinek ugyanolyan, mint a többi, annak egyáltalán minek?
2011. ápr. 22. 13:48
 2/26 anonim ***** válasza:
70%
Nekem jövő csütörtökön lesz, és csak mi leszünk meg a két tanu, és senki nem is tudja hogy összeházasodunk
2011. ápr. 22. 13:49
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

nem olyan nap mint a többi és a család azért szokott ott lenni, hogy ezt együtt ünnepeljük.

Azzalén sem értek egyet amikor hitelt vesznek fel, hogy hintóval mehessenek és milliós a mennyasszonyi ruha.

De a nagy lakodalom jó és ha mindenki addig nyújtózik amíg lehet, akkor egy hatalmasélmény.

2011. ápr. 22. 13:52
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem lesz az esküvőm, én is mindent bele szeretnék majd adni. Ez lesz elvileg életünk legszebb napja (nem pedig egy átlagos nap), naná, hogy szeretném, ha mindenki, aki fontos nekem ottlenne.
2011. ápr. 22. 13:55
 5/26 anonim ***** válasza:
91%
Én őszintén szólva sajnálom azt az embert, akinek ez ugyanolyan nap, mint a többi. Nagyon szegény lelki világa lehet...
2011. ápr. 22. 13:55
 6/26 A kérdező kommentje:
Hàt igen, a csalàd, az fontos szerintem, de hogy az ôsszes jôtt ment ismerôst meghìvni minek azokat nem értem.. meg azt sem amikor "elvàrjàk" a nagy ôsszegeket a boritékban... Szerintem tényleg ugyanolyan nap mint a tôbbi, attòl még érzem a fontossàgàt kedves elsô, nem hiszem, hogy nekem ne jàrna...
2011. ápr. 22. 13:56
 7/26 anonim ***** válasza:
91%
Én úgy gondolom, hogy ezzel lezárul életem egy szakasza és kezdődik egy új. Na az új kezdetére és a régi végére szeretnék ezáltal emlékezni. Nem kell nekem több milliós lagzi, csak annyi, hogy egy napig rám figyeljenek az ismerősök, rokonok barátok.
2011. ápr. 22. 13:56
 8/26 A kérdező kommentje:
és szerintem nem ezen mùlik, hogy valakinek szegény a lelkivilàga vagy sem, csak màsképp làtja a dolgokat...
2011. ápr. 22. 13:57
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Bocsássatok meg! Ettől tudok a falra mászni, és én is elkövetem ezt a hibát: Szóval javítok RÁNK FIGYELJENEK és nem rám.
2011. ápr. 22. 13:58
 10/26 anonim ***** válasza:
89%
Azért mert sok nőnek ez élete legnagyobb napja.
2011. ápr. 22. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!