Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyzolás a hintó? Most akkor ezzel leszek b@szogatva?
szeretnék hintót az esküvőmön, úgy néz ki, lesz is, 4 gyönyörű fehér pacival.
akinek ezt elmondom, mindjárt rákezdi, hogy minek nagyzolni, meg de gát, h ilyenre költök, stb.
odáig már senkivel sem jutok el, hogy a hintó és a lovak egy nagyon jó Barátomé, ő fog hajtani is...szívességből!szóval egy fillérembe se kerül
de ugye ezt a faluba nem fogják tudni...meg fognak szólni? nagyzolósnak fognak tartani? nem szeretném évek múlva is azt hallgatni, hogy bezzeg hintóra tellett...
nekik akarsz megfelelni, vagy magadnak szeretnél egy szép dolgot?
nem értem az embereket, minek érdekli őket ennyire, mások rosszindulatú megnyilvánulása
Ha te nem nagyzolásból, csak egyszerűen a saját örömedért akarod, akkor ne foglalkozz mások véleményével.
Nekem is lett volna hintó szép lovakkal ha az exemmel házasodom össze, mert nekik volt saját lovuk és hintójuk és ha már az ember ingyen hozzájut, miért ne szeretné, nagyon szép dolog az.
A te életed, a te esküvőd, neked kell jól érezned magad, ne érdekeljen az irigy és rosszindulatú emberek véleménye.
külön én sem költenék rá, biztos rettentő drága.
De így, hogy ismerős és ingyen van én is örülnék neki nagyon hisz ez olyan szép, romantikus dolog és milyen jó lesz mutatni a fotót a gyerekeiteknek, unokáknak, hogy a mamáék hintón vonultak az esküvőn.
És falun szerintem nem olyan feltűnő, mint nagyvárosban.
Mondjuk a mi 22 fős esküvőnkre nem illett volna, de ha többen lesznek a vendégek, akkor szerintem örülj a lehetőségnek.
Ez csakis a te és a párod napja, minden legyen úgy, ahogy ti szeretnétek.
Olyan sosem lesz, hogy valami mindenkinek tetszik 100%-ban.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:18
megmagyarázod? mert tényleg nem értem, miért lenne az...
120an leszünk, jól fog mutatni:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!