Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretnétek esküvőt vagy nem? Nektek fontos?
20-25 éves korosztálynak szól elsősorban a kérdés, kíváncsi vagyok.
Ha igen akkor mennyi idős korotokban? megfelelő partner, anyagi helyzet stb... ezektől vonatkoztassunk el.
Én azert nem, mert több publikus kapcsolatom van parhuzamosan, és mivel csak egyvalakivel lehet hazassagra lepni ebben az orszagban, csak hazassagon kivul tudom egyenrangunak megtartani a kapcsolatokat, kulonben valaki ki lenne emelve.
Ami a lakzit illeti, a pipereszkedestol es a csaladtol kifejezetten viszolygok.
Nekem nagyon fontos volt, és szerencsére a páromnak is.
Igaza van annak, aki azt írta, hogy nem a papír a lényeg.
Ott van a gond, ha valaki a házasság intézményére úgy tekint, mint egy darab papírra.
Mi idén nyáron (augusztus) házasodtunk össze, és már 2 éve jegyben jártunk. Nem volt nagy esküvő, csak azok a rokonok, akiket szeretünk, és a barátaink. :)
23/L
Nekünk egy hónapja volt az esküvőnk, és mindketten fontosnak tartottuk. Számunkra nem egy darab papírt jelent, hanem egy életre szóló szerződést. Arra szerződtünk, hogy felnőttnek tekintjük magunkat ahhoz, hogy mi, együtt alapítsunk egy kis családot. Arra, hogy felelősséggel tartozunk mostmár nem csak saját magunk, hanem egymás, valamint a később születendő gyerekeink iránt is. Szerintem a házasság egy felnőtt döntés. Saját vélemény, hogy aki nem akar házasodni, az még nem nőtt fel teljesen ehhez a döntéshez és fél a felelősségtől.
Szerintem a házasság intézményét az utóbbi években elterjedt ego-központúság kérdőjelezte meg.
Gyerekkorom óta tartottam magam ahhoz, hogy nem fontos a házasság, bár ellene se vagyok. Ha lesz, akkor két tanús, de azt a két tanút is az utcán szólítjuk le és farmerben leszünk.
Szüleim mosolyogtak, hogy majd kinövöm...
Egy éve házasodtam, annyi módosult, hogy a család párás szemű kérlelésére szűk családi körre tágult a résztvevők száma, én meg felhúztam egy nadrágkosztümöt. A tanúm egy jóbarátom lett, illetve egy másik a tolmács, mert a jóbarát külföldi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!