Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éves babával esküvő?
Menjetek el Görögországba, ott ez természetes.
Örülnek neki, mert látszik, hogy mindketten termékenyek.
Pont a kislányom első születésnapján volt az esküvőnk. Neki meg a keresztelője :)
Mindenki nagyon édesnek tartotta a dolgot. Szerintem "sikeresebb" pici gyerekkel mint a nagy pocakkal. Én legalább is ezért döntöttem az esküvő elhalasztása mellett. :)
Nem értem miért aggódsz. Az a kérdés lehet-e fehér ruha meg nagy lagzi? :))
A fehér ruha már rég nem a szüzességet jelképezi. Huh... szinte senki nem mehetne akkor fehérben férjhez. :DDD
Az esküvő egy nap amikor ország világ előtt elmonja a pár, hogy ők egymáshoz tartoznak. Nagy nap. És nagyon különleges nap tud lenni akkor is, ha már egy gyermek is ott van. A babát kézről kézre adják, úgyhogy a szülőknek is van lehetőslge beszélgetni, ünnepelni.
A mi esküvőnk nagyon jól sikerült. Mármint a keresztelő-esküvő. :)))
Ha lesz baby-sitter (nagymama, testvered...stb.)aki a kicsire 100%-ig vigyaz, ellatja, akkor ne aggodjal! Szoptatsz amugy meg?
Segitsegre szukseged lesz, az biztos, a szervezes alatt is, de ha megvan, akkor nincs mitol felned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!