20éves vagyok van egy férfi 36 éves számít a kor? Egy kapcsolatba sok tervünk van esküvő stb. már van 2 gyerekem .
A kor alapján nem lehet megmondani.
Ha szeretitek egymást, akkor nem számít.
Csak vigyázz, nem csak egy fellángolás? Mióta vagytok együtt?
20 évesen már van két gyereked, most meg egy 36 éves fa$zira pályázol? Te aztán nem tökölsz...
Amúgy meg ha komolyan gondoljátok, akkor a kor nem lényeg.
Nem igazán értem, hogy miért kérdezed ezt? Nem vagy biztos magatokban? Nekem volt hasonló korkülönbséggel kapcsolatom, de annyira természetesnek éreztem, hogy eszembe sem jutott másoktól megkérdezni, hogy számít-e a korkülönbség.
De válaszolok: szerintem ameddig nektek nem számít, addig nem számít. Ha kettőtök között okoz valami gondot, akkor számít.
Igen hülye voltam szültem 2gyereket és rá jöttem nem szeret a gyerekeim apja sőt csak arra kellek már neki.
Meguntam és elkezdtem msnezni 36éves férfival akit már párom előtt ismertem csak elzavartam mert ö messze lakot Kint Kanadába de újra beszélgetünk és már nem érdekel ha sikerül új életet kezdek mert nem vagyok így boldog .
Igen, elfogadja
Csak nem tudom eldönteni mi legyen volt párommal már csak veszekszünk tesómhoz költöznék
És ha sikerülne a másik kapcsolat akkor költöznénk össze ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!