A bak nőhöz a bika férfi mennyire illik? A baknak és a bikának melyik a szerencse köve? Stresszre melyik kő jó? Milyen esküvő illik az ilyen jegyű párokhoz?
Nem illik hozzá egyáltalán!! Hagyd ott! Egy romhalmaz lesz vele az életed!
Na és most ezt érvényesítsd az összes többi férfira a világon, éld le az életedet egyedül...
A szerencsekő pedig az urán3 érc. Szépen világítani fog tőle a sötétben. Ez a mennyei ragyogás szerencsét hoz!
Leszögezem: nem hiszek a horoszkópokban. De...
a horoszkóp szerint állítólag a bak és a bika tökéletes párosítás...
Személyes tapasztalat: (bak nő vagyok) nekem nem jött be a bika férfi, sőt... Mai napig haragszom rá.
Szóval 50%-50%...
Szerintem meg összeillenek.
Bár nem hiszek a horoszkópban.
Én baj vagyok a férjem bika és semmi gondunk nincs.Van már gyermekünk is. Mi jó párost alkotunk.
Én is bak vagyok, a férjem bika, nem mondom, hogy könnyű, de imádom, lassan 7 éve együtt vagyunk és így tervezem az elkövetkezendő 60-70 évet.:)
volt egyébként szűz jegyű párom is, ikrek is, velük se volt gond, inkább a bak nővel nehéz, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!