Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még nem vagyok 18 éves lehet templomi eskűvő, egy református templomban?
Igazából olyan, hogy református esküvő, nincs. Ugyansi a reformástus szertartáskor a már korábban az anyakönyvezetőnél megkötött házasságot áldják meg. Tehát, ha van engedélyed a szüleidtől vagy mittudomén kitől, hogy 18 év alatt megházasodhatsz, akkor az anyakönyvezetőnél összeadnak titeket és mehettek a református templomba és lesz templomi eskövőd.
De ha csak úgy simán polgári nélkül akarsz csak templomi eskövőt, az nem lesz érvényes, mert Magyaroszágon a templomi eskövő nem érvényes csak az, amelyiket az anyakönyvezetőnél csinálják.
De úgy tudom, hogy 16 éves kortól lehet házasodni, ehhez szülői engedély kell.
Adnék én neked olyan esküvőt...
Inkább tanulnál, hogy meg tudj élni ha nagy leszel!
bocs de senki nem mondta és kérte h. bele pofázz a kérdésembe. és honnan tudod te hogy én tanulok-e vagy sem??? igenis tanulok, és már most is vittem valamire az életemet! és fogom is, még jobban!!
szóval így nekem ne magyarázzál, hogy semmit nem tudsz rólam, tanulok, eltartom magam, és nem az apucim pénzéből!
köszönöm, de még egy ilyen tahó válaszolót nem kérek!!!
Lehet, a reformátusok az állami esküvő megléte esetén esketnek templomban.
Tehát ha az állami megvan, nincs akadálya a templomi esküvőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!