Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A völegényem Református én meg Katolikus de ha azt mondanánk a pappnak, hogy ö is az akkor utána tudna nézzni?
Nem tudom..de miért kell hazudni?
Igaz nálunk pont fordítva van.
Katolikus templomban esküdtünk.A férjem a keresztre, én a bibliára.
Ha akar, utána tud nézni.
Viszont. Ha úgy akarjátok egybekötni az életeteket Isten előtt, hogy rögtön hazugsággal indítotok, akkor nem sok értelme van az egésznek.
Igen, utána tud nézni! Nem is értem, hogy miért akarsz hazudni egy papnak! Kérni fogja a keresztlevelet és igazolást arról, hogy bérmálkozott, de a vőlegényed református lévén nem rendelkezik ilyesmivel.
Attól, hogy ő református, még minden probléma nélkül összead benneteket, nem kell hazudozni!
menjetek a paphoz, mondjátok: szeretjük egymást, összeházasodnánk.. én ilyen vagyok, ő olyan. :) nem kell semmit hazudni
És Isten előtt megáldott és megszentelt lesz a házasságotok!Sok boldogságot kívánok!
Kell 3 hónapnál nem régebbi keresztlevél, abból kiderül. Nem fog kutakodni utánatok, ti fogjátok bemutatni a keresztlevelet.
De miért kéne hazudni?
Ha az egyik fél katolikus, lehet az esküvő a katolikus tempolomban. Sima ügy.
Pontosan. Attól lehet még katolikus esküvőtök, ha az egyik fél református.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!