Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany evesen nem tul korai egy ferfinek es nonek meghazasodnia?
Figyelt kérdés
Ti mit tartotok a legidealisabb kornak a hazassagra?2011. febr. 23. 17:20
2/8 anonim válasza:
Amikor találkozot az igazival és tudod, hogy nem vágysz már másra soha többet kiváncsiságból sem... Van akinél ez 20, 25, de akár 35 is lehet...
3/8 anonim válasza:
25-től. Előtte még ha mondjuk valaki tanul (főiskola, egyetem) és nincs munkája, akkor minek, mire? Nem kevés összegbe kerül egy esküvő és nem várhatjuk el a szülőktől, hogy ők csengessék ki... Na meg aztán az élet drága, lakás, kocsi stb. Hát még később, ha jön a gyerek?!
21/L
4/8 anonim válasza:
21 éves lány: nem feltétlenül mindenki tanul majd' 30 éves koráig, bár ez most a divat. nekem már van egy év munkaviszonyom, akár házasodhatnék is.
21L
5/8 anonim válasza:
szerintem ez nagyon személyiségfüggő. részemről mondjuk 22-30 közt ideális házasodni.
6/8 anonim válasza:
Mi 5év ismeretség után költöztünk össze tavaly.
A harmadik 21nő. :)
7/8 anonim válasza:
Ha megtalálták egymásban az Igazit, és jól tudnak együtt élni, illetve hasonlóak a terveik a jövőre:) Nem hiszem, hogy az életkoron múlna.
8/8 anonim válasza:
Még nem voltunk 18 évesek, amikor összejöttünk.17 éve vagyunk együtt, a szerelmünk erősebb, mint valaha, és a fiunk már 16 éves.Nem volt egy kicsit sem korán.35 éves korunkra mindenünk megvan, családi ház hitel nélkül, kocsik, vállalkozás, más még ilyenkor kezdi el ezeket a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!