Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemény az ezüst karikagyűrűről?
Figyelt kérdés
horribilis a fehérarany ára...pláne, ha karikagyűrűről van szó. és az ezüstöt jobban is szeretem.
szerintetek?
2011. febr. 23. 17:07
21/23 anonim válasza:
Ha vki nagyon-nagyon-nagyon komolyan veszi a szokásokat, abban az esetben baj lehet. De egyébként nem (arról nem is beszélve, hogy évekkel ezelőtt sznobéknál még a fehérarany is cikinek számított...). Mert nem attól értékes a gyűrű, hogy mennyit adtatok ki érte, hanem attól, amit jelképez. Ez egy jelkép, ha örömmel nézel rá, akkor telik meg értékkel. Nem fog ebből elveszteni semmit, ha esetleg hosszú évek, évtizedek után nem pontosan úgy néz ki, mint újkorában. Ha én is olyan anyagi helyzetben leszek, vagy épp egy ezüstgyűrű tetszik meg jobban, akkor azt fogok venni (a lényeg nálam az, hogy ezüstös/fehéres legyen a színe, mert ritkán tudom magamon elviselni a sárga aranyat, csak bizonyos színekhez). Aki meg azt hangoztatja, hogy hú, mert értékest KELL venni meg adni... az eszmei érték sokkal többet ér (erről az jut eszembe, amikor két eléggé hasonló felső közül vki a háromszor annyiba kerülőt veszi meg, mert az máááááárkááááás...).
22/23 homo ludensz válasza:
Bármilyen furcsa elég sokan vonzódnak az ezüsthöz, az arany javára annyi írható hogy sokkal kevesebb irritációt okoz a viselőjének,de ha valaki bírja hordani az ezüstöt és szereti is akkor inkább tegye azt. Az arany a napot szimbólizálja az ezüst a holdat,az arany védi az ezüst tisztítja a szervezetet. Mindenki maga érzi hogy mi néki a hasznos viselet. 43 éve együtt vagyunk és csak rézgyűrűm volt,meg hegyikristály nyakláncom.
23/23 anonim válasza:
kár, hogy későn láttam meg a választ. Azért megnézném azok fejét, akik lehurrogták az ezüstöt, hogy ha megkérik a párjuk kezét egy másik gyűrűvel, ami nem ezüst, és a párjuknak nem tetszik. nesze neked hagyományok. ha nekem nem tetszik az arany, nem fogom hordani:) egyébként én mindkettőt imádom, ha igényes és szép, az eljegyzési gyűrűm arany, imádom, mert azt szimbolizálja, hogy a párom velem akarja leélni az életét, bár az ezüstöt én is jobban szeretem. de nem ez a lényeg. a gyűrű gyönyörű, a jelképe még szebb. a jeggyűrűt szeretném, ha ezüst lenne. ha egy életen át hordom, legalább olyat viseljek, ami tetszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!