Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény ezekről a ruhákról? Többi lent
sziasztok!
nemsokára itt az esküvőm és még nem vagyok 100%-ig biztos a ruhákat illetőleg.
ezeket néztem ki:
menyasszonyi ruha:
vagy(sajnos még nem tudtam dönteni)
esetleg még ez jöhet szóba:
koszorúslányoknak(14,15 és egy 6 éves lenne a koszorúslány):
ez lenne a 6 évesé
vagy
ez pedig a két nagyobb lányé
nekik mind tetszik azt mondták válasszak én
30/L
Menyasszonyi ruhák:
első kettő nem tetszik nekem, a harmadikba beleszerettem:)
Koszorúslányok ruhája: a barackszínű számomra túl giccses, nem tetszik egyáltalán. A másik kettő nagyon jó. :)
köszi a választ!
igen.szerintem is kicsit habos-babos kisebbik lány ruhája de neki ez tetszett:)
Nekem az első esküvői ruha tetszik. Meg az utolsó is szép, csak nem tudom felvéve milyen lehet :)
Nekem koszorúslány ruhákba jobban tetszik, amikor mindenkinek egyforma ruhája van. Nem ilyen tarkák.
De amúgy a ruhák annyira nem rosszak, de annyira nem is fogtam padlót tőlük :)
Jah és am Sok Boldogságot! :)
Na nekem pont az első számú esküvői tetszik, nagyon szép a szabása, és az anyagában mintás szövet nagyon elegáns.
A kislány koszorúslány ruhája aranyos, a két nagylányosból a szürke tetszik jobban, a vörös nem illik annyira, mert az hagyományosan a menyecskeruha színe, itt meg inkább valamiféle tisztaságot, "szűziességet" kéne sugallni. Viszont én valahogy összhangba hoznám a koszorúslány-ruhákat, tehát a kislánynak és a nagyoknak hasonló, azonos színűt vagy díszítésűt választanék. Nyilván a szabás nem ugyanaz...
Menyasszonyiból nekem is a harmadik tetszik.
Koszorúslányból az első nem, egyszerűbbet választanék, a többi kettő jó, de nem ezekben a színekben, nekem.
Szia!
Nekem az első menyasszonyi ruha tetszik. A 3. sem rossz, de vhogy nekem inkább a pántosak tetszenek, mert ennek elől kicsit hangsúlyos a dekoltázsa.
A koszorúslányok meg általában tényleg egyformában szoktak lenni, a kislánynál tündéri az a ruha, esetleg hasonlő színnel lehetne összeválogatni a többiekét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!