Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő! WebWedding netes esküvői ruhákról vélemény és tapasztalat?
Szia!
Szerintem a menyasszonyi ruhát ne rendeld, csak akkor, ha biztosan tudod, hogy jól áll! Nagyon sok esetben a kinézett ruha egyáltalán nem úgy áll, ahogy szeretnénk, teljesen lehangoló látványt nyújt rajtunk.
Ezért azt javaslom, hogy próbálj fel több stílust, hogy tudd mi áll jól!
Amúgy a kérdésedre válaszolva én nem ismerem a WebWeddinget, de az esküvőmre biztos nem rendelnék ruhát. (Igaz, már túl vagyok rajta.:D)
Sok Boldogságot!
Szia!
A menyasszonyi ruha pont az, amit mindenképpen próbálni kell. Annak tökéletesen kell állnia rajtad, s az nem az a kategória, hogy majd beveszem vagy felhajtom.
Javaslom, szalonokban is nézz körül. Legfeljebb nyomtasd ki, hogy milyet szeretnél, és célirányosan tudsz - hasonlót vagy pont olyat - keresni.
Üdv!
Szia próbáld meg ezen az oldalon
itt a te tetszésedre varrnak ruhákat. Nekem is előbb ezt tanácsolták.
Gratula a lánykéréshez! :)
Nekem is nagy abroncsos ruhám volt, olyan habos-babos királylányos. :) De én sem ezt szerettem volna, hanem egy másikat, de mikor felpróbáltam, olyan hülyén állt, hogy azonnal levetettem. :P
Próbáltam vagy össz-vissz 30at, és egy olyan ruha mellett döntöttem, ami képen nem is tetszett, de rajtam úgy állt, ahogy kellett. :)
Mindenképp próbálgasd a ruhákat, az nem kerül semmibe, és abból már látni fogod mi áll jól Neked, melyikben leszel a leggyönyörűbb. Hisz azon a napon, Te leszel a figyelem központjában, mindenki Rád lesz kiváncsi!!!! :)
Még egyszer sok boldogságot, és ha bármiben segítség kell, írj nyugodtan privit (meghívók, ültetők, csokor stb)
(első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!