Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény ezekről a ruhákról? Többi lent
sziasztok!
nemsokára itt az esküvőm és még nem vagyok 100%-ig biztos a ruhákat illetőleg.
ezeket néztem ki:
menyasszonyi ruha:
vagy(sajnos még nem tudtam dönteni)
esetleg még ez jöhet szóba:
koszorúslányoknak(14,15 és egy 6 éves lenne a koszorúslány):
ez lenne a 6 évesé
vagy
ez pedig a két nagyobb lányé
nekik mind tetszik azt mondták válasszak én
30/L
köszi a Miskolci linket is ez nagyon megtetszett
ahonnan mi akartuk választani ismerős javasolta szóval nagyon körbe se néztünk.de nagyon köszi még egyszer
nekem a második menyaruha tetszik jobban, bár a harmadik is szép, de nem tudom, milyen lenne felvéve
koszorúsoknál szerintem a picinek tökéletes, olyan aranyosak tudnak lenni ezekben a habos-babosokban, és nekik ez a nagy élmény, hogy ilyen nagy, pörgősszoknyás ruhájuk van:)
nagyobbakat illetően, nem tudom, melyik link volt, de nekem a bordós tetszik jobban
jah, és szerintem Neked nagyon jól áll a nyakpánt, ami a második ruhánál van Rajtad, mindenképp feltennék egyet attól függetlenül, hogy melyik ruhánál döntesz (attól függőn persze, hogy milyen lesz a hajad)
egy menyatárs;)
Ha te vagy a képen, akkor a második menyasszonyi ruha a legjobb, szerintem az áll a legcsinosabban, bár a harmadikat felvéve kellene látni.Mindenesetre a 2. pántja és színe nagyon illik hozzád, szerintem.
Koszorúslányruhákból a 3. lenne jó, ahogy írtad ha van lila színben is.
Sok boldogságot!
jaj félreértés nem essen a képeken nem én vagyok hanem az üzlet "modellje"
és a továbbiakban is köszi a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!