Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a vélemény az ezüst karikag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a vélemény az ezüst karikagyűrűről?

Figyelt kérdés

horribilis a fehérarany ára...pláne, ha karikagyűrűről van szó. és az ezüstöt jobban is szeretem.

szerintetek?

2011. febr. 23. 17:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök ugyanúgy néz ki mint a fehérarany.. ha ez tetszik, akkor csak az számít. Ne érdekeljen más.

Én pl. azt találom hülyeségnek, hogy az emberek a fehéraranyért kiadnak annyi pénzt..pedig pont ugyanúgy néz ki mint az ezüst. Pénzpocséklás..nem is akár milyen.

Ha én aranyat vennék, akkor már rendes, szép sárgát vennék. Ha meg valaki az ezüst színt jobban szereti, szerintem tökéletes az ezüst gyűrű.

Nem kell annál jobb nemesfém..és abszolút nem gagyi. Nem értem ez miért gagyi és a fehér arany meg miért nem? Csak azért mert aranynak mondják? :P

2011. febr. 23. 19:39
 12/23 anonim ***** válasza:

[link]

Itt nézz szét :-)

Mi innen vettük.Mi is láttunk gagyi kinézetű ezüst karikagyűrűt,de ezek nem azok,a súlyuk is annyi mint az arany karikagyűrűké,nem vékony "vacak".

Nagyon rendesek,és ha tetszik vmilyik gyűrű,de némi változtatást szeretnétek,megcsinálják.

Már máshová is belinkeltem a képet,de akkor neked is beteszem.A milyénk ilyen:

A miénk ezüst.Ilyen,csak a férfi nem ennyire egyszerű,hanem ott ahol a nőiben kövek vannak pici karikák vannak vésve.

[link]

2011. febr. 23. 20:29
 13/23 A kérdező kommentje:

utolsó!olvastam a másik válaszod is:) (hacsak nincs vkinek még ugyan olyan gyűrűje, mint Nektek:) )

Mi ilyent szeretnénk:

[link]

mind kettőt a férfi gyűrű 'formájára', belsejébe vésést, és így is lesz 25E körül...

2011. febr. 23. 21:45
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

szerintem az ezüst az gáz..

nem azért mert alacsony az értéke..hanem mert nema z esüst az elfogadott ugymond.

vagy csináljátok azt,h késobb majd vesztek fehér aranyat, addig meg hordjátok az ezustot..bár az hamar tönkremegy

2011. febr. 25. 11:20
 15/23 A kérdező kommentje:

nem tudom, honnan veszitek, hogy az ezüst hamar tönkremegy?

tudjátok amúgy, miből van a fehérarany??

vagy a sárga...fele nem is arany...

az ezüst, a 925 STERLING ezüst 92,5%-a ezüst.

az arany, 545 jel szokott benne lenni, ami azt jelenti, 54,5%-ban arany

2011. febr. 25. 13:52
 16/23 anonim válasza:
0%
Szerintem totál gáz! Ha csak a pénzről van szó, akkor spóroljátok össze az árát, de adjátok meg a módját! Mert valaki kitalálta a "szegényeknek való elérhető ezüst karika gyűrűt".... A lényeg, hogy karikagyűrű legyen? Az ezüst az olcsóbb? Ha fából faragsz magadnak egyet még olcsóbb! Kérem! Hol élünk?! Ha igazán értékesnek tatlálod magad és a kapcsolatotokat, akkor igenis megadjátok a módját!
2011. febr. 25. 15:31
 17/23 A kérdező kommentje:
szóval akkor, ha mondjuk én egy sima fehér ruhát szeretnék, mert az olcsóbb is, jobb is, az is gáz, mert a habos-babos a megszokott?mert ilyen alapon...
2011. febr. 25. 15:48
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Én azt gondolom róla, hogy "barátság-gyűrű", az eljegyzési gyűrű nekem arany színű.
2011. febr. 25. 15:57
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok akivel egyetértettél.

Ezzel az erővel kérdező habos-babos full nagy egész falus bazájt tartsatok Ti is mert azzal Ám meg kell adni a módját!

Ekkora hülyeségeket is rég halottam.

Nem azzal mutatom ki hűségem,szeretetem tiszteletem hogy mindenből a legdrágább legmódibbat veszem meg.

2011. febr. 25. 16:29
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem olyat vegyetek, ami tetszik. Az enyém vörösarany. Olyan mintha réz lenne, de nekünk ez jön be :)

Szerintem egy jó minőségű ezüstgyűrű SZÉP ÉS NEMES.

(Nekem az acélgyűrű is bejön. Az aztán kifejezi a tartósságot.)

2011. febr. 25. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!