Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Muszáj eljegyeznunk egymást,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszáj eljegyeznunk egymást, ha jon a baba?

Figyelt kérdés
Mindenki azzal jon nekunk,hogy ha már kisbabánk lesz,legalább jegyezzuk el egymást,de ha mi még nem akarjuk,akkor miért nem értik meg?Már nem tudok milyen érvet felhozni,hogy hagyjanak békén.Manapság az annyira elítélendo,hogy csak élettársi viszony legyen 2ember kozt,és legyen kisbabájuk?vagy csak én vagyok ennyire modernfelfogásu?!
2011. febr. 16. 17:43
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%

18:01

milyen igaz!!!! ez nagyon tetszett!:)

2011. febr. 16. 18:03
 12/30 anonim ***** válasza:
51%
Dehogy! Csak ha akarjátok. Ne törődj azokkal, akik rád akarják erőltetni a saját véleményüket! A ti életekről ti döntötök, ti tudjátok, mi a legjobb nektek.
2011. febr. 16. 18:11
 13/30 anonim ***** válasza:
46%

18.01 -es És milyen igazad van!

Bár nem mondom viselném szívesen párom nevét.Mert megtisztelne vele,de ami késik nem múlik ! :)

20/N

2011. febr. 16. 18:11
 14/30 A kérdező kommentje:

Koszonom a válaszaitokat!!! :)

hát én sem vagyok az az eskuvopárti,bár nagyonis tetszenek az eskuvoi ruhák,de ha belegondolok,hogy elég fiatal vagyok(20éves),a párom meg 29,és mind2en még várnánk az eljegyzéssel,hátmég az eskuvovel.Fele rokoni társaság olyan,akit meg sem hívnék a lagzira,de mivel nálunk ilyen a szokás,ezért illene.Most dobjunk ki feleslegesen annyi pénzt az ablakon,hogy boldog boldogtalan egyen,igyon és vígan mulasson?!?nah,azt már nem...kulonben is!apasági nyilatkozatunk már van,a kicsi májusban fog megszuletni,és inkább a saját oromunkre használjuk azt a rengeteg pénzt,amit kifizetnénk az elkuvore.

én tudom,hogy a párom szeret,és azon nem változtat semmit,hogy van 1papírunk.Ha már kiszeret belolem,vagy fordítva,akkor csak megnehezíti a helyzetunket a házasság.

De ha továbbra is az idegeim fogják a rokonok tépni ezzel,akkor mérgemben fogom a párom és felulunk az elso repulore Las Vegasba,elutazunk 3napra és titkon osszeházasodunk... :D udv.Bia

2011. febr. 16. 18:13
 15/30 anonim ***** válasza:
23%

Az én párom, már a 2. trimeszterben jártam,amikor egy 3000 ft-os arany gyűrűvel megkérte a kezem,amiről senki nem mondja meg,hogy mi célból van az ujjamon.Csak mi ketten voltunk. Nem volt felhajtás... Azóta, 2 gyermek anyukája vagyok,még mindig nem vett el, most várjuk a 3. babát...

Nem gondolnám,hogy csak egy baba miatt egybe kellene kötni papírilag az életeteket... Ha szeretitek egymást... várhat az eljegyzés, várhat a házasság. A gyereknek így is lesz anyukája is,apukája is... ha ezt nem képesek elfogadni azok akik ezzel nyaggatnak,hát magukra vessenek!!

A Ti életetek, ne hagyjátok,hogy bárki is beleszóljon!!!

üdv: 2 gyermekes 10 hkm

2011. febr. 16. 18:16
 16/30 A kérdező kommentje:

Igazad van!de már az osszes érvbol kifogytam,hogy mit miért nem.Csak az a baj,hogy míg megszulok,addig itthon kell Szlovákiában laknom,a párom meg Csehországban lakik,és csak késobb koltozok ki utánna.Addig hallgathatom a sok semmit a rokonoktol.

De hol van az megírva,hogy kotelezo??csak azért,mert ennyi évezreden át,a párok tobbsége ezt tette,azért én nem fogok ugy ugrálni,ahogy az anyosék szeretnék,amugy is a lázadobb tipusok kozé tartozok,nem a belenyugvok kozé.

2011. febr. 16. 18:21
 17/30 anonim ***** válasza:
23%
Semmit sem muszály, csak meghalni.
2011. febr. 16. 18:23
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyszerűen csak anyagi kérdés.Mire a baba a nevedre kerül,meg a rengeteg utánajárás.Ha hitelt akartok felvenni,a rengeteg igazolás,meg kezes.

Jegyességre nincs szükség.A papírmunkáét egyszerüsíti le a házasság.

2011. febr. 16. 18:24
 19/30 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok oda az esküvőkért/eljegyzésekért.. És nem hinném, hogy neveltetés kérdése, a családomban mindenki átesett az eseményen - legtöbbjük többször is - és a szüleim sem olyannak terveztek, mint amilyen lettem:) De kérdés nélkül megértették, hogy nem biztos, hogy nekem lesz esküvőm, és az az egyetlen bajuk, hogy akkor most elmenjenek-e a rokonok esküvőjére, ha nem tudjuk őket visszahívni..xD

Én abból a pénzből biztos, hogy inkább utazgatnék a párommal. Ha lesz is ceremónia, az úgyis csak közeli barátok és családtagok részére.. de nem templomi és nem mulatós..

Nem vagy kirívóan modern felfogású, ez teljesen normális szerintem, az egyetlen, amit furcsállok, hogy az életkorodra hivatkozva hárítod az esküvő gondolatát, de babát már vállaltatok:) Inkább a gyerekhez szokták fiatalnak érezni magukat a párok..

Las Vegas szerintem kicsit drága esküvő lenne, de ott legalább tényleg ti szórakoztok, nem a násznép..xD

Szerintem egy ideig még el kell viselned a piszkálódásukat, mert ha megszületik a baba, akkor meg azzal jönnek majd, hogy most már főleg illene házasodni.. De ha a kicsi betölti az 1-2 évet, majd csak abbahagyják:)

2011. febr. 16. 18:25
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

A házassághoz fiatalnak érzed magad,de a gyerekhez nem.Pedig a gyerek sokkal nagyobb kötöttség,ráadásul valóban egy életre szól,akkor is,ha rossz párt választottál és nem lehet csak úgy megszüntetni,mint a házasságot.

Az esküvővel és eljegyzéssel még várni akartok,de mégis mire? A gyerek szorosabb kötelék és ti azon mégsem rágódtatok évekig,hogy legyen-e.

Azt sem értem,hogy miért van az megírva,hogy az esküvő csak nagy hacacáré lehet több millió forintért? Lázadó típus vagy,de a hagyományokat tartani akarod,vagyis illik elhívni boldog boldogtalant szerinted.

2011. febr. 16. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!