Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baba miatt házasodni?
azt nyilván senki sem tudja, hogy hogy változott volna e bármit a kettőtök kapcsolata a baba nélkül 4-5 év múlva.
viszont az, hogy már régebben is terveztétek az esküvőt, amikor még nem is volt szóban a baba, az azt jelenti, hogy a baba előtt is úgy éreztétek, hogy együtt akartok élni, vagyis nagy gond nem lehet, szerintem....
amúgy meg ilyenkor nem csak te félsz, hanem valószínű a párod is.
beszélj vele, mond el neki az érzéseidet, hogy mi az, amitől tartasz, és mi az, ami megerősít abban, hogy hozzá menj, hisz szeretitek egymást, nem igaz? :)
szerintem nincs okod aggodalomra :)
én is terhes vagyok csak én 17 hetes, és 25 éves.
nálunk a család van ezen a témán, én megmondtam h. pont azért nem megyek férjhez mert terhes vagyok, engem ezért ne vegyen el senki...
csak a baba miatt minek összeházasodni?
ha minden rendben a kapcsolatotokban, akkor hogy-hogy csak a baba miatt házasodtok össze?
Szerintem ilyen feltételek mellett felesleges, ha jó a kapcsolat ugyanúgy meg fog maradni, ehez minek házasodni?
Szerintem még fiatalok vagytok egyrészt a házassághoz, másrészt a gyerekhez is szerintem, de ami még intőbb, hogy mind a ketten nagyon fiatalok voltatok mikor megismerkedtetek, nyilván nem volt sok kapcsolatotok elötte, magyarán nulla tapasztalat, most meg baba és házasság is.
Sanszos, hogy nem maradtok meg örökre együtt, de őszintén kívánom, hogy sokáig boldogok legyetek, de mos tmár felnőttként, felnőtt szemmel, tudván azt, hogy sok minden benne van ebben a pakliban.
Szia!
Mi 2008-2009-re terveztük az esküvőt, de 2007 decemberében terhes lettem. Tartottunk egy szűk esküvőt (csak egy ebéddel) májusban, ekkor több mint fél idős terhes voltam. Ma már bánom, hogy nem a baba megérkezése után házasodtunk össze (mondjuk ezen a nyáron). Úgy jobban élveztem volna az egész ceremóniát stb...
"Az egyetlen gond az, hogy félek, nem lesz-e ennek rossz vége, hogy ilyen fiatalok vagyunk meg minden....mit gondoltok?"
Én úgy érzem nem csak az esküvőtől, hanem a baba érkezésétől is pánikolsz. Persze ez teljesen normális, én is bepánikoltam egy kicsit anno.
Szerintem csak akkor házasodjatok, ha egyébként is készen állsz rá, ne csak a baba miatt.
ahogy irtad terveztétek hogy megesküsztök majd.szóval,már ha egy kapcsolatnál már felmerül az esküvő gondolata akkor valószinű h komolyan gondolják a felek.mi is a férjemmel terveztük h lesz,csak mindig majd,majd.közbe teherbe estem(tervezett volt).nem voltunk megesküdve,ugyanugy tervbe volt ha lesz rá megesküszünk.de nem a gyerek miatt,hanem mert mi akarjuk.most volt a kisfiunk keresztelője nemrég,és akkor megvolt a mi esküvőnk is,igaz nem nagy,de a mienk volt.1 hónappal elötte töltöttem be a 23-at,férjem 27 éves.mi már majdnem 6,5 éve voltunk együtt mikor volt az esküvőnk.
szóval ha ugy érzitek nyugodtan esküdjetek meg,hisz gondolom(a leírtak alapján) nem csak a gyerek miatt akarjátok az esküvőt.
sok boldogságot nektek.
Csak mondom, hogy egy barátom is így volt.
Most a barátja otthagyta, verte, meg kiabált meg ilyenek, jelenleg egy albérletben laknak, a csaj pénztáros valami nagy boltban és ennyi a történetük. Jujjmicsoda élet!
Én is ilyet akarok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!