Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baba miatt házasodni?
én 22 évesen szültem meg a babánkat, és nem akartam előtte esküvőt, pedig felvetette.
aztán már megvolt a baba, amikor visszatértünk a témára, nem akartam a baba miatt, vagy hogy emiatt úgy érzze, hogyy ez neki kötelessége.
de ha úgy érzitek, hogy szeretnétek miért -ne?
20 éves vagyok(mire babánk lesz,betöltöm a 21.et)
Mi is gondolkodtunk még a baba tervezése előtt az esküvőn,csak a pénz nem jött össze rá,mert vannak,akiket meg kell hívni,mert illik meg ilyesmi,bár én ennek nem vagyok a híve.
Úgy egyeztünk meg,hogy ha megint csinos leszek és újra jó lesz rám a menyasszonyi ruhám(azt megvettük,a terhesség előtt picit nagy is volt) akkor összeházasodunk.Ez inkább az én elvem volt,hogy miután "visszafogytam"
Szerintem nem lenne baj a fiatalsággal,biztos szeretitek is egymást!
22 évesen az ember már nem gyerek.
A sógornőm éppen ennyi (sem volt még :), amikor szült...
Csak most gondolkodom...
Szóval, ha már ennyi ideje együtt vagytok, akkor kizárt, hogy csak a baba miatt lenne esküvő!
Szerintem (és ezt csak halkan súgom meg Neked) mindenképpen házasodjatok össze, mert kiráz a hideg attól a hozzáállástól, hogy minek összeházasodni!
Hát kérem, azért, mert normális családban elkerülhettek számos olyan bürokratikus helyzetet, amitől majd pár hónapos terhesen égnek áll a hajad.
Ha szeretitek egymást, tessék ezt felvállalni, és nem a "semmilyen együttélősdit" választani! Ez is az érett felnőttség része.
Minden nő férjhez akar menni, még ha tagadja is... Sajnálom, nekem ez a véleményem!
Szóval, húzzatok bele, Te pedig minden másodpercét élvezd a terhességnek, mert elszáll egy pillanat alatt!
SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!
28 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!