Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj eljegyeznunk egymást, ha jon a baba?
Figyelt kérdés
Mindenki azzal jon nekunk,hogy ha már kisbabánk lesz,legalább jegyezzuk el egymást,de ha mi még nem akarjuk,akkor miért nem értik meg?Már nem tudok milyen érvet felhozni,hogy hagyjanak békén.Manapság az annyira elítélendo,hogy csak élettársi viszony legyen 2ember kozt,és legyen kisbabájuk?vagy csak én vagyok ennyire modernfelfogásu?!2011. febr. 16. 17:43
1/30 anonim válasza:
jaj dehogy is kell rögtön eljegyzés!
Én nem vagyok esküvőpárti:)
22L
2/30 anonim válasza:
Ezt nektek kell eldöntenetek, ez a Ti életetek. A papír nem tesz semmit, már rég feltalálták a válást. Az eljegyzés meg még annyit se jelent.
3/30 anonim válasza:
Nekünk is "csak" élettársi viszonyunk van, immáron 12 éve, két gyerek mellett. Apasági nyilatkozat van, azt természetesnek tartottuk mindketten, de nem állt szándékunkban a baba miatt összeházasodni.
4/30 anonim válasza:
Szerintem szebb ha házastársi kapcsolat alakul át a kicsi megszületésével kis családdá. De ez a mai világban... Amúgy meg ez mindenkinek a saját maga dolga. Minket pl. mindenki azzal nyüstöl, hogy mikor jön már a baba. Elég idegesítő, kikészítő (főleg kezdetben) mert már szeretnénk mind a ketten, de az anyagiak miatt nem merjük még vállalni. Erre én mindig azt mondom, hogy majd eljön az ő ideje/jük is. Még várat magára. Meg ilyesmiket.
5/30 anonim válasza:
Vigyázz, mert ha nincs esküvő (kicsit hátrébb ugrottam), apasági tesztet és egyéb ilyen dolgokat kell csináltatni, az rengeteg pénz. Kereszthúgom terhes, 7. hónapban van, márciusban lesz az esküvő, mert erre ők sem számítottak, és nekik egy esküvő jobban megérné.
6/30 anonim válasza:
Ez neveltetés, felfogás kérdése. Én nem szülnék élettársi kapcsolatba gyereket, de más igen. El kell fogadni, illetve Ti pedig ne foglalkozzatok az ilyen emberekkel. Nem attól lesztek boldogok és nem olyan időket élünk, hogy megbélyegezzék a házasságon kívül született gyermekeket.
7/30 anonim válasza:
első vagyok!
Mi az, hogy neveltetés kérdése??
Én pl mikor mondtam anyunak, hogy nem kell nekem feltétlen esküvő, azt mondta rá: "normális vagy kislányom? de te tudod..." apa is szinte tök ugyanezt mondta. Szóval nem neveltetés kérdése..:)
8/30 anonim válasza:
ott volt a felfogás is, mint opció. valakinél a neveltetés is szempont. valaki pedig önálló jellem. :)
9/30 anonim válasza:
Azzal nem kell törődni, hogy mit mondanak a többiek. Ahogy érzitek. Majdnem 6 és fél éve vagyunk együtt a párommal, van egy 6,5 hónapos babánk, és egyre inkább úgy érzem, hogy nem kell esküvő, eljegyzés. Azon a pénzen veszek a babámnak valamit:D
10/30 anonim válasza:
Sokakat egy gyűrű köt össze, minket egy gyönyörűszép kislány. Ők mutogatják két hétig a gyűrűjüket, én egy életen át a gyermekemet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!