Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem tudok dönteni. Segítesz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok dönteni. Segítesz?

Figyelt kérdés

Barátom 20éves, én 18 vagyok, ő most végez gimibe, nekem még 2 évem van.4 éve járunk, 1 hónapja megkérte a kezem.Persze, igent mondtam!!:)ő nagyon szeretné ha már most nyáron összeházasodnánk, én viszont nagyon szeretném ha legalább az érettségim meglenne,de ugye akkor elég necces lenne esküvőt tartani amikor épp érettségire készülök, vagyis hát esküvőt szervezni.(unokatesóm levelezőn volt, mellette nem dolgozott és mégis halasztott egy évet az előkészületekre)szóval nemtudom mi legyen. nagyon szeretnék hozzámenni, még egyetem előtt, de nem szeretném, hogy az érettségim rovására menjen:S

mit tegyek?

2011. febr. 7. 16:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
73%
Menj hozzá még előtte. Nem mindegy végülis? Ha így is, úgy is hozzá fogsz menni, akkor a most vagy később már elég lényegtelen időhatározók.
2011. febr. 7. 16:35
 2/24 anonim ***** válasza:
90%
Noha ellenzem azt, hogy olyanok házasodjanak, akik még sosem laktak együtt, ráadásul még az egzisztenciájukat sem alakították ki, de ez rajtatok áll. Ha szeretitek egymást, hajrá.
2011. febr. 7. 16:37
 3/24 anonim ***** válasza:
79%
18 évesen házasodni? Nem korai ez még?
2011. febr. 7. 16:38
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljátok meg az együttélést, anélkül ne házasodj szerintem. Hidd el ott sok minden eldől, tapasztalat!
2011. febr. 7. 16:40
 5/24 anonim ***** válasza:
82%
Ezt te érzed, hogy mégis hogy lenne jobb. Én személy szerint azt mondom, hogy várjatok még, költözzetek össze, amikor lehetőségetek lesz rá, mert bizony az együtt élés nem könnyű, sokaknál akkor derül ki, hogy mégsem illenek össze. Ha már 1-2 évet együtt is éltetek, tervezhetitek az esküvőt. Fiatalok vagytok még, nem kell sietni.
2011. febr. 7. 16:41
 6/24 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem is elég korai ez. ismerőseim 6 évig jártak és csúnya vége lett. Pedig ebben a korban voltak mint ti. Eljegyezve lehetsz házzasság nélkül, de szerintem egy házasság most még korai lenne, nagyon. De ezt úgyis ti fogjátok eldönteni, nem mi
2011. febr. 7. 16:41
 7/24 anonim ***** válasza:
81%
Előbb érettségizz le,majd éjetek együtt,hiszen nem hiába mondják,hogy lakva ismerszik meg az emberek.Ha a szerelem elég erős,és még mindig van akkor házasodjatok...Addig felesleges..
2011. febr. 7. 16:42
 8/24 anonim ***** válasza:
83%
javítok* éljetek
2011. febr. 7. 16:43
 9/24 anonim ***** válasza:
52%

"Persze, igent mondtam!!:)"

Szerintem ez a lelkesedés már megmutatta, hogy hozzá fogsz menni akkor is, ha holnap lesz az esküvő. Legbelül tudod, hogy nem kellene, de a párod akarata fog érvényesülni, aki valamiért nagyon sietteti ezt az egészet. Ha még együtt sem éltek, nem dolgoztok, akkor nem jósolok nagy jövőt a dolognak, de hát éppen elég huszonéves elvált van.. Sokuk gyerekkel a nyakán. Okosan kell döntened, a szerelem ebben a helyzetben nem objektív tanácsadó.

2011. febr. 7. 16:48
 10/24 anonim ***** válasza:
19%
Buktatok? Mert a gimnáziumot általában 18 évesen fejezik be. Meg hát a helyes írásoddal is baj van, elnézést, de igazam van! Így ne házasodjatok össze... de hát te döntöd el.
2011. febr. 7. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!