Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ehhez a ruhához milyen kiegészítők illenének? Te mit vennél fel hozzá? Nem tudok dönteni!
Elnézést, már kérdeztem ezzel kapcsolatban, de nem tudom, hogy mitévő legyek. Bár nem ez a legfontosabb dolog, de dilemmában vagyok a kiegészítőkkel kapcsolatban.
A ruha:
Ekrü színű, és jóval kevesebb himzés van rajta (egyszerűbb), de nagyon-nagyon hasonló ehhez!!
Minden érdekel: a cipőtől az ékszerig! :)
Nagyon köszönöm előre is, lányok! :)
Gyönyörű ruhát sikerült választanod! Nagyon tetszik:)
Szerintem valami visszafogott, medálos nyaklánc illene hozzá. Hogy legyen benne egy kis V alak is a nyakánál.
Köszönöm! A valami régi, valami új... :) Igaz! :)
Igen, én is valami V alakúra, vagy lágy esésűre gondoltam, mert a felsőrész túl "szögletes"...
[link] Hát ez valami gyönyörű, kedves válaszoló... :D Attól tartok sajnos, hogy egy ilyet nem engedhetek meg magamnak... :( De nagyon szép!
[link] Ez vagy ez?? [link] (Őszi az esküvő)
Jajj, elég tanácstalan vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!