Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ehhez a ruhához milyen kiegészítők illenének? Te mit vennél fel hozzá? Nem tudok dönteni!
Elnézést, már kérdeztem ezzel kapcsolatban, de nem tudom, hogy mitévő legyek. Bár nem ez a legfontosabb dolog, de dilemmában vagyok a kiegészítőkkel kapcsolatban.
A ruha:
Ekrü színű, és jóval kevesebb himzés van rajta (egyszerűbb), de nagyon-nagyon hasonló ehhez!!
Minden érdekel: a cipőtől az ékszerig! :)
Nagyon köszönöm előre is, lányok! :)
Nekem azt mondták az esküvőm elött,hogy a manyasszonynak nem szabad gyöngyöt viselni,mert ahágy gyöngyszem van rajta,annyi évi sírás vár rá a házassága alatt.
Utána néztem most neten és tényleg írják ezt a babonát:
Alulról a harmadik.
Persze ez olyan babona,mint a valami régi,meg kék,de írtad,hogy ezekben hiszel,azért mertem ezt megemlíteni.
A V alakú nyaklánc mindenképp jó ötlet,de én pont a gyöngy kerülése miatt inkább kristály nyakláncot választanék. Swarovski kristályokból gyönyörű ékszereket lehet kapni egész elfogadható áron.
Ezeket találtam hirtelen,de rengeteg van az interneten is és Plazakban is lehet venni.
Ez csak egy javaslat.A ruhád nagyon szép,nem fogod elrontani,bármit is viselsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!