Nem tudok dönteni ágynemű ügyben! Segítesz?
Figyelt kérdés
Beleszerettem egy baba ágyneműbe ( nem kell rá huzat) ami 63% polieszter 37% pamut. Nem tudom megvegyem e igazából pamut párti vagyok. Elfogadnék döntést segítő tanácsokat :) + ha van valakinek ilyen anyagú akkor véleményt.
Tudom hogy apróság, de úgy tetszik... :O)
Egy 9hós kislány anyukája
2009. ápr. 22. 22:17
1/3 anonim válasza:
Szia!Én olyan helyen dolgoztam ahol ilyet árultam,tényleg nagyon aranyossak az ilyen ágyneműk,de ha mosni kell a huzat biztos elöbb megszárad!(Én ezzért nem vettem ilyet)Amúgy nem rosszak minőségre!Nyugodtan megveheted!
2/3 anonim válasza:
Vedd meg, úgyis lebüfizi, vagy kifolyik valami a pelusból és akkor majd teszel fel másikat. Nekem is van egy kedvenc micimackósom de gyakran kellett az elején a mosógépbe tennem....:)
3/3 anonim válasza:
Nekünk is olyan van, de már vettem rá huzatot mert a takaró nagyon lassan szárad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!