Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi van, ha egy pasi ezt mondja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van, ha egy pasi ezt mondja?

Figyelt kérdés

Párommal 5 éve vagyunk együtt! Multkor gondoltam egyet, és szimplán megkérdeztem tőle, hogy mi össze fogunk-e házasodni (valaha), lesz-e esküvőnk?! Erre egy "NEM, ugyan minek?" választ kaptam! Eléggé sziven ütött! Ez konkrétan azt jelenti, hogy nem akarja, hogy a felesége legyek szerintem.

Ha egy pasi megtalálja a nagy őt még akkor is előtör belőle a vágy, hogy az illető hölgy a felesége legyen, ha egyébként nem házasságpárti, nem igaz? Ezek szerint az én párom nem szeret annyira, hogy ezzel örömöt szerezzen nekem?

2011. jan. 31. 22:11
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
es meg mindig en vagyok, mar evekkel ezelott hallottam hogy telefon beszelgeteseken engem mindig ugy emlitett hogy "a felesegem". Engem ez egy kicsit zavart mert ha az akkor miert nem hazasodunk ossze? Mindig feszult lettem amikor ismerosok eskuvoje kerult szoba, mert a kovetkezo kerdes mindig az hogy "es a tietek mikor volt?" mintha ez valtoztatna a baratsagon. En azt szoktam valaszolnni hogy mar x eve egyutt vagyunk de egyenesen soha nem valaszoltunk csak ha firtattak es adig nem hagytak beken amig nem valaszoltunk. De volt olyan is amikor a talalkozasunk datumat adtuk. Micsoda hhulyeseg, nem? Ma mar ez is elojon beszelgetes kozben, es tok mindegy hogy van-e papir vagy nincs, az edesanyja orulni fog eskuvore menni (mar 79 eves) es az egyetlen fiat nosulni latni, az edesapja is mindig ezt akarta de nem erte meg. Az en apukam is elment mar es a maradek csalad nagyon fog orulni. A kisfiaim nem annyira mert engem akarnak felesegul venni ha megnonek. ;0) De majd megertik kesobb. Talan most erett meg erre. Hat ha a felesegenek tekint amugy is, akkor gyerunk az anyakonyv vezeto ele. :0)))
2011. márc. 29. 07:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!