Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van, ha egy pasi ezt mondja?
Párommal 5 éve vagyunk együtt! Multkor gondoltam egyet, és szimplán megkérdeztem tőle, hogy mi össze fogunk-e házasodni (valaha), lesz-e esküvőnk?! Erre egy "NEM, ugyan minek?" választ kaptam! Eléggé sziven ütött! Ez konkrétan azt jelenti, hogy nem akarja, hogy a felesége legyek szerintem.
Ha egy pasi megtalálja a nagy őt még akkor is előtör belőle a vágy, hogy az illető hölgy a felesége legyen, ha egyébként nem házasságpárti, nem igaz? Ezek szerint az én párom nem szeret annyira, hogy ezzel örömöt szerezzen nekem?
Ezt birom mikor azt momdogatják, hogy ugyan már minek akarunk mi nők-a többség-házasodni? Hiszen az scak egy darab papír."
Akkor visszakérdezek.
Amennyiben ez csak egy darab papír, miért nem lehet belemenni egy szolíd esküvőbe, ahol a férfi a párját megtiszteli azzal, hogy hivatalosan kinyílvánítja a szerelmüket és összetartozásukat? Mert bárhogy is van, akár kamaszok, akár 20-30-as éveikben vagyunk mi nők, de igen, bizony, arról álmodunk, hogy fehér ruhában a szerelmünkre nézve-barátok és rokonok előtt és az anyakönyvezető nő előtt-és azt mondja: Igen.És a másik is legalább ennyit nyögjön ki(Most az anyagi vonzatát ne hozzuk fel, mert az megint egy másik dolog.)
22.36
Miért ne lehetne szolid az az esküvő? Mostanság elég sokan csak két tanúval esküdnek.
A nagyobb lagzival egybekötött esküvő inkább akkor jó, ha mindketten ezt szeretnék.
Nálunk pl. a párom jobban készült rá, mint én, pedig ő a pasi. :)
Nem vagyok e téren konzervatív, sőt el sem tudnám magamat képzelni esküvői ruhában, meg magára a lagzira sem vágyok! Nekem csak maga az a bizonyos kötelék a fontos, szeretném ha a férjem lenne, én pedig a felesége, és nem úgy kéne bemutatkoznunk majd 10 év mulva pl. 2gyerkőccel, hogy ő itt az élettársam vagy a barátom/barátnőm! Meg a gyerekeim miatt is, meg mert az egy kötelék, az egymáshoz tartozás kifejezése!
Nekem ez fontos lenne nagyon! Tudom, hogy nem házasságpárti, de az én igényeimet akkor már le is kell söpörni? Csak azért mert ő nem az a típus? :(
megértem azt, aki nem ért velem egyet, de ezeknek 80%-a már volt egyszer házas! Gondoljanak bele nekik milyen lenne ha soha életükben nem lehetnének valakinek a felesége?
A válasz megírásának időpontja: ma 22:41
Én nem elleneztem a szolíd esküvőt. Valamit félreolvastál.
De azért szerintem annyira ne legyen már szolíd, hogy az örömszülők ne legyenek ott,meg a legjobb barátok....
én nő vagyok, a párom már pedzegette, hogy házasodjunk össze, viszont én nem szeretném.
pont a jogi meg az anyagi közösség miatt.
nekem pont elég, hogy megvannak az érzelmek, nem egy szerződés fogja ezt megerősíteni.
ha neked nem felel meg az, hogy nem lehetsz a felesége, akkor vagy elfogadod, és megelégszel azzal, hogy szeret, vagy keresel el olyan pasit, aki lehet, hogy nem szeret annyira, de feleségül vesz.
van egy hülye amcsi film, a valentin nap. nem egy nagy durranás, de van benne egy rész, ahol pont ezt boncolgatják...
22:36
22 éves nő vagyok, és nem álmodozok se fehér ruháról,se anyakönyvvezetőről (ellenben párom igen). Annyira gusztustalan hogy ebben az egészben a ti szemszögetekből olyan mintha a férfi nem is lenne annyira lényeges, maga a ceremónia csak a lényeg. Mi az hogy "belemenni az esküvőbe"? Pont erről van sző: amikor a nők mindenáron, sírással, könyörgéssel, fenyegetéssel rá akarják az akaratukat erőszakolni a párjukra. Kierőszakolt esküvő? Undorító. Szégyenlem néha hogy nő vagyok...
22:50
Csak rosszul fogalmaztam, szerintem. Amúgy egyetértek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!