Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi van, ha egy pasi ezt mondja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van, ha egy pasi ezt mondja?

Figyelt kérdés

Párommal 5 éve vagyunk együtt! Multkor gondoltam egyet, és szimplán megkérdeztem tőle, hogy mi össze fogunk-e házasodni (valaha), lesz-e esküvőnk?! Erre egy "NEM, ugyan minek?" választ kaptam! Eléggé sziven ütött! Ez konkrétan azt jelenti, hogy nem akarja, hogy a felesége legyek szerintem.

Ha egy pasi megtalálja a nagy őt még akkor is előtör belőle a vágy, hogy az illető hölgy a felesége legyen, ha egyébként nem házasságpárti, nem igaz? Ezek szerint az én párom nem szeret annyira, hogy ezzel örömöt szerezzen nekem?

2011. jan. 31. 22:11
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem erőszakolok rá semmit, csak megkérdeztem tőle! Ennyi! Itt pedig leírom amit gondolok! Egyébként nekem egy fitying sem kéne tőle ha úgy alakulna, hogy elválnánk, szóval erről ennyit, de az már régen rossz ha valaki már előre az osztozkodáson filózik! Azért mert te nem akarsz feleség lenni, akkor már az aki szeretne, az undorító? Érdekes! Valószinüleg az ilyen nők miatt sz@rják le a férfiak az egészet, ugy ahogy van!
2011. jan. 31. 23:45
 22/41 anonim ***** válasza:
40%
Kérdező! Szövegértési problémáid vannak. Nem azt írtam hogy aki férjhez akar menni az undorító, hanem az az undorító aki kierőszakolja, hogy elvegyék. Egyébként sem neked szólt.
2011. jan. 31. 23:50
 23/41 anonim ***** válasza:
18%

"Valószinüleg az ilyen nők miatt sz@rják le a férfiak az egészet, ugy ahogy van!"

hm, most itt rólam beszéltél? Csak mert engem a párom már eljegyzett, téged meg...khm...Akkor hogy is van ez?:)

2011. jan. 31. 23:52
 24/41 A kérdező kommentje:
23:30- egyébként ti hogyan fogjátok megoldani, ha a párod szeretné te meg nem? Végül feladod az elveidet és hozzámész, vagy a te akaratod fog érvényesülni szted? Mert ugye ha a te akaratod érvényesül, akkor mondhatjuk ugyanugy, hogy te sem veszed figyelembe a párod igényeit! Szóval te is ugyanebben a helyzetben vagy, csak épp fordított szerepekben!
2011. jan. 31. 23:52
 25/41 anonim ***** válasza:
30%
Én egy percig nem mondtam hogy soha nem akarok férjhez menni, pusztánnem tartom lényegesnek, nem álmodozok róla, és nem tartozik a főbb életcéljaim közé. Az eljegyzésre is igent mondtam. Nem vagyok házasság-ellenes, félreértetted. Csak attól forog a gyomrom ha valakinek a házasság-gyerek-család szentháromságban forog minden gondolata, és elvárja, sőt, ráerőszakolja a párjára ugyanezt. Igen, ez NEM TE VAGY. Nem kell magadra venned.
2011. jan. 31. 23:56
 26/41 A kérdező kommentje:
A 23:52es válaszod teljes mértékben minősített téged, szóval már nem kell válaszolnod az előbbire, köszi! 22 évesen már esetleg érett fejjel is válaszolhatnál! Már csak azt felejtetted ki, hogy bibibííí! Nagyon gyerek vagy még te, én felnőttek válaszát várnám! :)
2011. jan. 31. 23:57
 27/41 anonim ***** válasza:
24%

"Azért mert te nem akarsz feleség lenni, akkor már az aki szeretne, az undorító? Érdekes! Valószinüleg az ilyen nők miatt sz@rják le a férfiak az egészet, ugy ahogy van!"

Ez talán egy érett megjegyzés volt? Csak erre válszoltam. A személyeskedést nem én kezdtem. Ennyi.

Az érettségről meg csak annyit, hogy ha érett nő lennél, nem gyk-n sírnál, hogy a pasid nem akar elvenni.

De őszintén kívánom hogy találd meg a boldogságot.

2011. febr. 1. 00:12
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pont így volt, ahogy a Kérdező írta. Totálisan feleslegesnek tartotta a papírt. Többször kérdeztem, a válasz mindig ugyanaz volt. Aztán teherbe estem. Éppen a kivasalt ruhákat raktam el, mire odaszólt, hogy "mi lenne, ha összeházasodnánk?" Kinevettem. Mondtam, hogy jó vicc, majd, ha komolyan gondolja, akkor kérdezze meg. Komolyan gondolta... Házasságkötésünk másnapján felhívta a Húgát és azt mondta, hogy mégis csak fontos a papír, mert valami megváltozott benne. Valahogy jobban / máshogy kötődünk egymáshoz, mint azelőtt.
2011. febr. 1. 05:58
 29/41 anonim ***** válasza:
24%

A stílusodat látva én sem akarnék soha elvenni ilyen nőt, pláne nem vagyonközösséget vállalni vele. Az egyik pillanatban még nem kell a pénze, a következőben már bosszúból a gatyáját is leperelnéd.

Ha eddig boldogságban éltetek, akkor ezen mit változtat az, hogy nem házasodtok össze? Jogilag annyi a különbség, hogy ha gyereketek lesz, akkor nem kell apasági nyilatkozatot tenni, és a házasság után szerzett vagyon feleződik váláskor. Ennyi. A többi csak a külvilág felé szól, hogy "Nézzétek a gyűrűm, elvettek, X-né vagyok!"

És? Ezen múlik a párkapcsolat jövője?

Én a nők helyében inkább sértve érezném magam egy házassági ajánlatra, mert az egy férfiak által kitalált dolog. Olyan, mint egy üzleti tranzakció: Az eljegyzés a foglaló az árura, a teljes összeget az oltárnál fizeted. Ha nem kívánod többé az árut, akkor lemondhatsz róla, de kötbért kell fizetned, ami a vagyonod felét teszi ki...

2011. febr. 1. 07:04
 30/41 A kérdező kommentje:

Te jó ég utolsó, te nem vagy százas :D

uram atyám, te valami oltári nagyot csalódhattál valakiben, és fogadok, hogy elvált vagy :D

Bocsi, de ennyire tragikusan nem látom a házasságot, és az előtted válaszoló valoszinuleg át tudja érezni amit irtam. Aki nincs ilyen helyzetben, nem volt még olyan partnere aki házasságellenes, az könyörgöm minek ir ide?

2011. febr. 1. 08:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!