Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van, ha egy pasi ezt mondja?
Párommal 5 éve vagyunk együtt! Multkor gondoltam egyet, és szimplán megkérdeztem tőle, hogy mi össze fogunk-e házasodni (valaha), lesz-e esküvőnk?! Erre egy "NEM, ugyan minek?" választ kaptam! Eléggé sziven ütött! Ez konkrétan azt jelenti, hogy nem akarja, hogy a felesége legyek szerintem.
Ha egy pasi megtalálja a nagy őt még akkor is előtör belőle a vágy, hogy az illető hölgy a felesége legyen, ha egyébként nem házasságpárti, nem igaz? Ezek szerint az én párom nem szeret annyira, hogy ezzel örömöt szerezzen nekem?
"Valószinüleg az ilyen nők miatt sz@rják le a férfiak az egészet, ugy ahogy van!"
hm, most itt rólam beszéltél? Csak mert engem a párom már eljegyzett, téged meg...khm...Akkor hogy is van ez?:)
"Azért mert te nem akarsz feleség lenni, akkor már az aki szeretne, az undorító? Érdekes! Valószinüleg az ilyen nők miatt sz@rják le a férfiak az egészet, ugy ahogy van!"
Ez talán egy érett megjegyzés volt? Csak erre válszoltam. A személyeskedést nem én kezdtem. Ennyi.
Az érettségről meg csak annyit, hogy ha érett nő lennél, nem gyk-n sírnál, hogy a pasid nem akar elvenni.
De őszintén kívánom hogy találd meg a boldogságot.
A stílusodat látva én sem akarnék soha elvenni ilyen nőt, pláne nem vagyonközösséget vállalni vele. Az egyik pillanatban még nem kell a pénze, a következőben már bosszúból a gatyáját is leperelnéd.
Ha eddig boldogságban éltetek, akkor ezen mit változtat az, hogy nem házasodtok össze? Jogilag annyi a különbség, hogy ha gyereketek lesz, akkor nem kell apasági nyilatkozatot tenni, és a házasság után szerzett vagyon feleződik váláskor. Ennyi. A többi csak a külvilág felé szól, hogy "Nézzétek a gyűrűm, elvettek, X-né vagyok!"
És? Ezen múlik a párkapcsolat jövője?
Én a nők helyében inkább sértve érezném magam egy házassági ajánlatra, mert az egy férfiak által kitalált dolog. Olyan, mint egy üzleti tranzakció: Az eljegyzés a foglaló az árura, a teljes összeget az oltárnál fizeted. Ha nem kívánod többé az árut, akkor lemondhatsz róla, de kötbért kell fizetned, ami a vagyonod felét teszi ki...
Te jó ég utolsó, te nem vagy százas :D
uram atyám, te valami oltári nagyot csalódhattál valakiben, és fogadok, hogy elvált vagy :D
Bocsi, de ennyire tragikusan nem látom a házasságot, és az előtted válaszoló valoszinuleg át tudja érezni amit irtam. Aki nincs ilyen helyzetben, nem volt még olyan partnere aki házasságellenes, az könyörgöm minek ir ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!