Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi van, ha egy pasi ezt mondja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van, ha egy pasi ezt mondja?

Figyelt kérdés

Párommal 5 éve vagyunk együtt! Multkor gondoltam egyet, és szimplán megkérdeztem tőle, hogy mi össze fogunk-e házasodni (valaha), lesz-e esküvőnk?! Erre egy "NEM, ugyan minek?" választ kaptam! Eléggé sziven ütött! Ez konkrétan azt jelenti, hogy nem akarja, hogy a felesége legyek szerintem.

Ha egy pasi megtalálja a nagy őt még akkor is előtör belőle a vágy, hogy az illető hölgy a felesége legyen, ha egyébként nem házasságpárti, nem igaz? Ezek szerint az én párom nem szeret annyira, hogy ezzel örömöt szerezzen nekem?

2011. jan. 31. 22:11
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
42%
Én túl vagyok egy házasságon, jelenlegi párommal boldog kapcsolatban élünk és abszolút nem vágyok házasságra. Nagyon szeretem én anélkül is, felesleges "rossznak" tartom.
2011. jan. 31. 22:17
 2/41 anonim ***** válasza:
49%
Figyu.Én ugyan csak egy mezei 30-as csaj vagyok,Én is kérdeztem a pasijaimat erről,több tartós kapcs volt.De a ma már feleslegesnek gondolom.Ha az ember meg akarja csalni a másikat megteszi,vagy csak simán elhagyja mert kihúl a dolog.Biztos úgy érezheti valamelyik fél hogy akkor ez már kötelességekkel jár egy idő után kolonc.Ha jó megvagytok minek az a papír?Nem oszt nem szoroz.Azt kívánom legyetek boldogok örökké,és nem kell erőltetni.
2011. jan. 31. 22:22
 3/41 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

Lehet, neki nem fontos a papír. Lehet, hogy azért válaszolt így, mert váratlan volt a kérdés. Ezt így nehéz "megállapítani". A pasik nem gondolatolvasók.... :))

2011. jan. 31. 22:23
 4/41 anonim ***** válasza:
88%
Nem biztos. Egyszerűen ő nem tartja fontosnak. Attól még szerethet.
2011. jan. 31. 22:23
 5/41 anonim ***** válasza:
72%
Erről már korábban is kellett volna beszélgetni, kinek mik a tervei. Beszéljétek meg! Családot egyáltalán akar? mondjuk a stílus ahogy válaszolt nem éppen a legkedvesebb. Én ilyen szempontból konzervatív vagyok, jól meggondolom kivel alakítok ki párkapcsolatot, házasságon kívül nem vagyok hajlandó gyereket sem szülni, ha valakiről kiderül ismerkedés elején, márpedig ki szokott, hogy nem házasságpárti, akkor le is zártam a témát az illetővel.
2011. jan. 31. 22:24
 6/41 nemkötömorodra válasza:
77%
lehet, hogy csak nincs rá felkészülve.. attól is függ hány éves. én pl 24 évesen világgá szaladnék ha megkérdeznék tőlem ugyanezt.
2011. jan. 31. 22:26
 7/41 anonim ***** válasza:
70%
22:24-es vagyok, a papír igenis fontos, nem egészen mindegy jogilag az együtt élők és a házastársak helyzete.
2011. jan. 31. 22:26
 8/41 anonim ***** válasza:
87%
Ha neked fontos a házasság és anélkül nem akarsz tartós kapcsolatot, gyereket, akkor erről beszélnetek kell. Ő ezek szerint nem akar házasodni, legalábbis veled nem akar, soha.
2011. jan. 31. 22:30
 9/41 anonim ***** válasza:
76%

Igen, én is ezt mondom. Senki nem egy papír miatt házasodik, hanem ilyenkor azért több dolog megváltozik jogilag.

Akik ezt érzik megfelelőbbnek, azok házasodjanak, akik meg nem, azok ne és kész. Csak ne mondja senki, hogy "csak egy papír", mert ez nem fedi a valóságot.

2011. jan. 31. 22:31
 10/41 anonim ***** válasza:
31%
Jogilag meg nem jogilag enyém vagyon tied vagyon...hhaajjjjaaajjjj.
2011. jan. 31. 22:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!