Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így nagyon gáz lenne?
Voltam már ilyenen, szerintem teljesen ok.
Max. a távolabbról jövö barátoknak lehet kellemetlen, hogy a fél napot a polgári meg a buli között el kell ütniük valahogy, de ha ki tudtok találni nekik valami, ahol le tudnak picit ülni, akkor ez sem gond.
ok igazatok van.
akkor a másik ötletem, hogy nálunk a házban akkor mindenki meghívva, viszont akkor önkiszolgálós lenne, és lehet nem temérdek kajával, 9 választási lehetőséggel. az még belefér nem?
hogy önkiszolgálós és mi az a 9 lehetőség?
amúgy szerintem ez jobban hangzik,mint az előző ötlet:)
úgy írtam, hogy NEM lenne 9 féle kaja, viszont lenne egy nagy asztal és mindenki onnan venné el magának a kaját, mert pincéreket nem akarok fogadni, én meg nem akarok ugrálni a saját esküvőmön.
mittom én lenne húsleves zöldséggel, husival, tésztával, meg lennének rántott dolgok kb 2 féle körettel meg a torta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!