Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire él manapság az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire él manapság az a sztereotípia, hogy gáz ha terhes a menyasszony? Kiáll oda nagy hassal az oltár elé, még mindig rosszat gondolnak az öreg rokonok?

Figyelt kérdés
jan. 19. 05:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én 10-esnek reagálnék, hogy szerintem az a kommentelő akiről idéz, saját rossz tapasztalatából beszél. Valószínűleg egybekeltek, aztán nem jött a baba, ami amúgy is elég fájdalmas volt nekik, de még tetézte az ismerősök kérdezgetése. Én így értelmezem. És ezért mondhatja, hogy jobb terhesen, mert akkor elkerülhető amit átélt.
jan. 20. 06:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha esküvőt tartasz- lehetsz terhes vagy sem- mindig lesz valaki, akinek valami nem tetszik 😀 Tojni rá.
jan. 20. 10:36
 13/18 anonim ***** válasza:
25%
Én lehetséges, hogy nem, vagy csak nehezen lehetek majd terhes, ennek ellenére nem akartam próbálkozni esküvő előtt. Amikor már megvolt az időpont, akkor előtte 2 hónappal már oké volt, de több hónappal nem, mert én semmiképp nem akartam terhesen házasodni. Szerintem kicsit fura nagy hassal, de ha így jön ki a lépés, még mindig jobb, mint nem összeházasodni.
jan. 20. 10:54
 14/18 anonim ***** válasza:
80%

Mi az eljegyzés után azonnal időpontot kértünk a hivatalban, 8 hónappal későbbre kaptunk. Pár héten belül elmondtuk a rokonoknak, hogy nyár közepén szabadok legyenek azok, akiket szerettünk volna meghívni, ne ütközzön nyaralással például. Így is volt, aki már foglalt szállást valahova akkorra.

Közben jártam orvoshoz és azt mondta, hogy akadályok lesznek teherbeesés terén, így ne szedjek tovább gyógyszert, hanem pihentessem a szervezetem és majd tavasszal kivizsgál alaposan. Nem foglalkoztunk a témával többet, szerveztem az esküvőt. Tavasszal sikerült valahogy teherbeesnem, el sem hittük. A rokonok gratuláltak, de egy részük szentül meg volt győződve arról, hogy a baba miatt kért meg a férjem. Az eljegyzés után 4 hónappal fogant a baba, de senkit nem zavart ez a tény. Minket meg nem érdekelt más véleménye. Ilyen is sokszor előfordul.

jan. 20. 14:33
 15/18 anonim ***** válasza:
34%

10# azért ezzel vitatkoznék, ha házasságba jön a gyerek, legalább nem kell apasági nyilatkozatot tenni, meg a kellemetlen kérdésekre, "ki az apja"? Nos a kórházban mindenféle papírokat beszerezni elismerő nyilatkozat hogy ki a gyerek apja, nos ez házasságba nincs, automatice írják a gyereket a férjre (függetlenül attól hogy ő e az apa...viccen kívül).

Szóval nem olyan eccerü ám ez hogy nem ok arra hogy házasodjanak? Hát hogyne. Amúgy semmire nincs garancia, minden kapcsolat lehet jó is rossz is szerelem alapú vagy érdekkapcsolat. De azért házasodni nem mindegy, mert annak sok jogi következménye is van. És mivel a gyerek amúgy is összeköt! Egy életre! Ez bizony nyomós ok lehet házasodni.

Egyébként meg jó pár házasságot kötött ismerősöm van, akik utána hiába vártak az utódra, az az istennek sem akart összejönni, volt köztük olyan is akik visszafizették a felvett szocpolt (akkor még az volt a családtámogatási hitel neve), mivel tíz évig nem lett gyerek. És olyan is volt akik építkeztek! Aztán gyerek sehol!

Aztán ezek szépen el is váltak hatalmas anyagi cirkuszokkal, holott ha nem házasodtak volna, könnyebb szétmenni szétosztozkodni.

Nem olyan rossz az, ha házasodnak mert jön a gyerek. Attól még szeretik egymást, nyilván mindketten tudták hogy becsúszhat a baba.

Arról nem is beszélve hogy cikibb az, hogy hát én már elvált vagyok, de gyerekem nincs. A baba jövetele az egy jó ok a házasságkötésre.

jan. 20. 15:12
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

1. ki nem szrja le, hogy xy Mariska mit gondol?

2. a ruha miatt a "nagy has" - az lehet problémás. Feltétlenül olyat kell választani, ami sos szabható és kényelmes

jan. 20. 19:46
 17/18 anonim ***** válasza:
35%

Nem csak az öreg rokonok.Én még a 20-as éveimben járok,de hacsak nem úgy fogant meg a baba,hogy már minden le volt szervezve az esküvőre,akkor még most is ciki szerintem.Nyilván mindenki maga éli az életét,de engem frusztrált volna, ha azért kérik meg a kezem/lesz esküvő,mert terhes vagyok.Frusztrált volna a gondolat, hogy esetleg csak ezért fog valaki elvenni.Szerencsére nem estem teherbe házasság előtt, szóval ez fel sem merült nálam.

Ettől függetlenül mindenki úgy él,ahogyan akar,ez csak az én véleményem.

jan. 20. 23:24
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egyre kevésbé, kiv. a falusi vénasszonyokat, a nagyon vallásosokat meg a pletykás p...kat.
jan. 31. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!