Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy működik egy nap náluk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy működik egy nap náluk, hogy kell elképzeli?

Figyelt kérdés

(utálkozók válaszai nem kellenek!)

Szóval kíváncsi lennék hogy pl egy oláh cigány családban hogy telik egy nap?

Udvarol nekem egy oláh cigány fiú, az utcánkban lakik viszont nagyon helyes nem is barna inkább az öltözködési stílusról lehet megmondani hogy roma. Nem tudom most mi legyen mert annyi rosszat hallani róluk és sajnos lehet benne valami. Viszont több roma barátnőm is van velük tök jól el bulizgatunk voltam már roma buliba bejött nagyon hogy mennyire jószívűen fogadják az embert énekelnek táncolnak.

Az is jó szerintem hogy meg van a nőnek a szerepe meg a férfinak. Mondjuk az meg már egy másik kérdés mennyire kezelik tárgyként a nőket.

Facebookon is sok olyan elegáns cigány nőt látok hogy fotózkodik két pár a nő tök szomorú rajta. Annyira féltik a nőket hogy az már vicces. Pl lájvban se mutatják a nőnek nem lehet facebookja ha van akkor is közös.

2023. júl. 21. 01:31
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Nem lenne életed. Leural, ha kell megver, nem csak ő, hanem a család is. nincs ugrálás, neveled a gyereket, ő meg azzal kefél, akivel akar.
2023. júl. 21. 01:56
 2/10 A kérdező kommentje:
#1 de miért verik a nőket? A nők mindig kussolnak nekik!
2023. júl. 21. 02:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Fu volt asszem tiktokon egy oláh cigány lány, aki feltettegy egy rakás videót arról hogy milyen szokásaik vannak, és a hányinger kerülgetett tőlük. Legalább egy éve volt hogy láttam ezeket a videókat, szóval nem tudok konkrét példát mondani, de kb az a kaliber volt, hogy nőként nem szólalhatsz meg ha a férfiak beszélnek, mert az olyan tiszteletlenség velük szemben, mintha egy kutya ugatna. A kommentek között meg több tucat férfi bólogatott, hogy na igen, de szép is, amikor egy etnikum nem hagyja el a régi bevált tradícióit...

Biztos nem ilyen minden család, bla bla bla, na de hogy én soha a büdös életben nem kockáztatnám ezt az elmebajt senki kedvéért, az biztos.

2023. júl. 21. 05:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

joformán nyitott kapcsolatban vannak. a pasik nyiltan csalják őket de a legtöbb nő is pasizik de csak hogy lehúzzák a magyar pasikat, ez is a dolguk az mellett hogy nagyanyáink szinten kell tudni főzniük a csirke meg halpucolástol kezdve

cigiznek a gyerek feje felett a gyerekek is hajnalokig dorbézolnak velük aztán suliban adh zavarosak az idegkimerültségtol es folyamatosan buknak általanosban is. de verekedni tudniuk, trágál nyelven beszéoniük meg alap.

az apukák meg rendszerint drogoznak es azzal is üzletelnek.

2023. júl. 21. 06:31
 5/10 anonim ***** válasza:
32%
Jól, de nem rosszul.
2023. júl. 21. 06:37
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem ne akard elképzelni.

Oláh cigány a legrosszabb fajta, nagy ívben kerülendő.

Ha neked ezt magyarázni kell hogy miért, akkor valami baj van a fejedben.

Persze mit is vár az ember egy olyan nőtől, aki csak annyit lát hogy xy milyen helyes.

2023. júl. 21. 07:09
 7/10 anonim ***** válasza:
40%
Nem minden cigany tradicionalis ősember. Vannak olyanok akik ugyan olyanok mint barki mas..
2023. júl. 22. 21:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#7 De nem is minden cigányról szólt a kérdés hanem az oláh cigányokról..
2023. júl. 22. 21:32
 9/10 anonim ***** válasza:
58%
8. Az olah cigany is lehet nem tradicionalis..
2023. júl. 23. 09:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Hat inkabb nezzen ki ciganynak, de ne legyen olyan a mentalitasa eletvitele. ( Nekem a sved pasik tetszenek, de erted.) Csak azert, mert nem latjak rajta az emberek, akiknek az eloitelete szerintem a huszadik dolog, de ugy elnek, az szamomra borzalmasnak tunik.

Sot, ha en magam cigany lennek, nem szegyellnem, de otthagynam a fenebe azokat a hagyomanyokat, amik nagyon visszasak nekem.

2023. júl. 23. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!