Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető hogy hosszútávon is működik a mozaikcsalád? Van vkinek tapasztalata?
Mint szociálpedagógus elmondhatom, hogy az esetek többségében működik. Nem régiben volt egy olyan esetem, ahol anya + apa = 3 gyermek
elváltak
anya + új férj = 1 gyermek (közös)
apa + új feleség (1 gyermeke van) = 2 gyermek
majd anya meghalt, és az összes gyerek az első házzasságon belüli családhoz került az apa + új feleség részhez, szóval mi ez ha nem mozaik család? Jobban mondva más kifejezést használunk már, patchwork, csúnya, valóban, de így hívják. :)
És nagyon jól megvannak, még akkor is ha az anya és az új férj gyermekéhez kb semmi közük, de bizonyos okokból kénytelen volt idekerülni.
Működik - nálunk működött, azt leszámítva, hogy a mostohaanyámnak hála tönkrementem benne - utált, és folyton alám tett, amit apa elnézett, mert ott volt/van a punci.
Én eljöttem 1000km-re, apám jó, ha háromhavonta rámír, és mikor hazalátogatok félévente egyszer, jó, ha másfél órája "jut rám", mert mennie kell "haza".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!