Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire él manapság az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire él manapság az a sztereotípia, hogy gáz ha terhes a menyasszony? Kiáll oda nagy hassal az oltár elé, még mindig rosszat gondolnak az öreg rokonok?

Figyelt kérdés
ma 05:02
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Korabban vahy esetleg kesobb nem tudnatok megtartani az eskuvot? Esetleg ne legyen lagzi, ket tanu es ennyi. Ha zavar a nagy has.
ma 05:17
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ez mindig gáz, és nemcsak az öregek körében. nekem pl. teljesen azt sugallja az egész, hogy így fogott végre pasit magának, a szerencsétlen hapsi meg nem tud menekülni, inkább beletörődött és megpróbálja... A nők általában szépek szeretnének lenni az esküvőjükön, és ne mondja senki, hogy bárki is terhesen van a csúcson...inkább amorf szánalomgombócoknak tűnnek csipkeretítőbe burkolva, a fátyol meg győzelmi zászlóként lobog a fejükön.

Véleményt kérdeztél, le lehet pontozni...

ma 06:03
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Egyáltalán nem gáz már, nyilván van aki még megszólja, de egyre kevesebb. 30 év körüli korosztály vagyok, ismerősi körben 2 esetet tudok, mikor a menyasszonynak rendesen látszott a hasa a menyasszonyi ruhában, másik 2 esetben meg már a 2-3, illetve az 5 éves gyerekük is kisérte őket :)
ma 07:49
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Ennek ma is olyan a hatása, hogy csak muszájból házasodnak, mert jön a gyerek. Ha ez téged nem zavar, akkor hajrá!
ma 08:24
 5/9 anonim ***** válasza:
6%

Azt nem hiszem, hogy bárki erkölcstelennek gondolná, hogy előbb szexeltél, minthogy összeházasodnátok.

Azonban személyes véleményem, hogy szerintem a legrosszabb terhesen házasodni. Ha amúgy is férj és feleség akartatok lenni, miért nem házasodtatok össze és utána próbálkoztatok kisbabával? Ha meg becsúszott véletlenül (bár ez kb egymillióból egy, hogy pl nem hat a fogamzásgátló, mert hánytál, vagy kiszakadt az óvszer és az esemény utáni hatását is valami hasonló gátolja, ha megszakítottátok, az meg nem védekezés), akkor miért nem várjátok meg, hogy legyen már 2-3 éves, és akkor te is bulizhatsz egy jót az esküvődön? Akár úgy, hogy előtte két tanúval letudjátok, ha jogilag könnyebb, ha a férjed az apja a gyereknek. Most nem ihatsz, nem táncolhatsz féktelenül, úgy nézed vissza évekkel később a képeket, hogy nagy volt a hasad, nem voltál a legjobb formádban és nem bulizhattál úgy, hogy ne kelljen minden lépésedre vigyázni. Nekem ez így biztos, hogy nem maradna meg jó élménynek.

ma 08:48
 6/9 anonim ***** válasza:
11%

Legalább van ok házasságra. Még mindig jobb mint amikor két meddő pár (még nem tudják hogy azok) összeházasodik aztán évekig hallgathatják a rokonoktól hogy "mikor jön a baba?" Meg a "nem jön össze?" Hány éve is vagytok házasok?

Véleményem szerint jobb terhesen. De nem kellene addig várni amig nagy hasa lesz a menyasszonynak. 5 hónapig simán alig veszik észre.

ma 08:54
 7/9 anonim ***** válasza:
67%

Nálunk senkit sem érdekelt. Mondjuk mi szűk körben tartottuk az esküvőt, mindenki tudta, hogy mi a helyzet.

A férjem tavasszal kérte meg a kezem, nyári esküvőt akart, ezért következő év nyarán volt kitűzve az esküvő időpontja. Ezt az eljegyzés után meg is tudta a család és a barátok.

Tudták azt is, hogy majd szeretnénk gyereket, és 30+ felett mindketten nem akarjuk örökké húzni.

Aztán az én munkahelyemen jött egy komoly változás. Akkor komolyan átgondoltuk, hogy mi legyen. Ha új munkahelyre megyek, próbaidő, ki tudja, hogy gyed után vissza tudok-e menni, stb. Vagy ha most belevágunk a babaprojektbe, ki tudja, hogy mennyi idő, mire sikerül, aztán most a gyerekvállalásra koncentrálok(lunk) a munkahely helyett. Utóbbi mellett döntöttünk. A legközelebbi családtagok és a legjobb barátaink ezt is tudták.

Amit mi se tudtunk előre, hogy elsőre sikerülni fog teherbe esni. Így aztán az esküvőnkön majdnem 6 hónapos terhes voltam.

Csak polgári szertartás volt, nem akartam nagy fehér ruhát. Ami rajtam volt, abban alig látszott a pocak.

A csúcsformáról meg annyit, hogy duplájára nőtt a mellem, kétszer annyi volt a hajam, ragyogott S bőröm (fiú baba 😉). Hànyingerem, álomkórom már nem volt, de még könnyen tudtam mozogni. Szerintem életemben nem voltam olyan szép, mint akkor, terhesen. Annyi, hogy nem ittam alkoholt, de ez nekem amúgy sem esik nehezemre.

Egyedül az anyakönyvvezető gondolta, hogy a baba miatt akarunk házasodni, de az ő véleménye nem érdekelt.

ma 09:54
 8/9 anonim ***** válasza:

"Kiáll oda nagy hassal az oltár elé"

Általában ezek a párok nem állnak ki az oltár elé, mert csak polgári esküvőt tartanak, ott meg nincs oltár. Aki eljut erre a szintre azt az esetek többségében nem érdekli az egyházi esküvő.

Manapság már nem akad ki senki ezen. Ha meg olyan a rokon hogy ezen problémázik azt meg sem hívják ez esküvőre.

Akkor már azt is lehetne vizsgálni hogy hány olyan házasság van amit a templomban kötnek (az "oltár előtt"), nem terhes a menyasszony, de később válás lesz a vége.

Én ugyan nem vagyok házas, de azt mondom hogy nem gond ha terhes a csaj, csak tartós és jó legyen a házasság. Hiába van nagy felhajtás meg pénzszórás ha válás lesz a vége.

ma 11:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Az elmúlt években jóval több ilyen esküvőn voltam, mint előtte. A vendégek nagy részét nem érdekelte. Nyilván mindenhol van rosszmájú rokon, de őket le kell szarni vagy meg se hívni. Párszor olyan is volt, hogy több mint 1 évvel előre megvolt az esküvő időpontja és a meghívó kiküldve, és a menyasszony idő közben lett terhes, akkor is megtartották, és nem lehetett azt mondani, hogy ezért házasodtak. De szerintem annak kell meghatározónak lenni a döntésben, hogy ti, a pár mit szeretnétek. Olyan is volt a családban, hogy becsúszott a gyerek, városházán letudták, aztán amikor már a kistesó is 2 éves lett, akkor volt egy lagzi. Kinek hogy szimpatikus.
ma 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!