Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ciki, ha a férjemmel külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha a férjemmel külön ülünk az esküvőnkön?

Figyelt kérdés

Nem szeretnénk hagyományos főasztalt, szülőkkel.

Az én szüleim elváltak, nincs kifejezetten jó kapcsolat, újra is házasodott anyukám. Párom szülei szintén elváltak, mindketten újraházasodtak, de az apukája feleségével pl. alig beszéltem, nem érzem, hogy ott lenne a helye.

Megelőzve a sértődést, konfliktust, azt találtuk ki, hogy mi ketten ülünk külön, így:

[link]

jan. 18. 13:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Kép nélkül én is azt hittem, hogy a férjedtől külön, mert az nagyon cinkes lett volna az esküvőn 😂
jan. 19. 01:12
 22/26 anonim ***** válasza:
55%
Mi is ketten ültünk, hasonló okból. Miért lenne ez gáz?
jan. 20. 15:50
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi is ketten ültünk a főasztalnál, ahogy tapasztalatom szerint egyre több esküvőn.

Nálunk a férjem ( okkal!) csak a kötelező minimumot tartja a szüleivel.Igen hülyén nézett volna ki, hogy mellettem ott ül anyum- apum, az ő oldalán meg senki.

Unokatesómnak már se anyukája se apukája nem élt az esküvő napján.Náluk is hogy nézett volna ki,hogy férje oldalán anyuka-apuka, ő meg csak ott "árválkodik".

Szerintem a saját esküvőjén legyen joga mindenkinek eldönteni, hogy kivel akar, vagy jelen esetben kivel nem akar a főasztalnál együtt ülni.

jan. 20. 23:39
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Kulon szobabn is aldnek..
jan. 21. 00:23
 25/26 anonim ***** válasza:
Én egyre több ilyen lagzit látok, és sztem teljesen oké. Nem tudom, miért feltétlen jobb az, hogy ott ülnek a tanúk meg a szülők. Elvégre a párról szól. És úgyis csak a vacsi erejéig ülnek ott, utána úgyis körbejárnak cseverészni.
jan. 31. 17:52
 26/26 anonim ***** válasza:
Teljesen oké. Nálunk is így volt.
febr. 5. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!