Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem tudok túllépni azon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok túllépni azon, hogy esett az esküvőnkön az eső, van valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
"Életünk legszebb napján" volt 40 fok, és a délután 4-kor kezdődő polgári szertartásra, amely a kertben lett volna el kezdett esni az eső. Behúzódtunk fedett helyre, ott tartottuk meg a polgárit, mire mentünk a templomba, szerencsére elállt az eső. Ennek 1 éve, és én nem tudom kiverni a fejemből. Amit akkor éreztem, rányomta a pecsétjét az továbbiakra aznap. Visszanézve a videót, boldogok vagyunk, de ciklikusan visszatér a gondolat, hogy mennyivel szebb lehetett volna bevonulni a helyszín kertjében az anyakönyvvezető elé. Sokszor nehezen tudok emiatt aludni is. Persze minden ismerősömnek, barátnőmnek gyönyörű idő volt aznap. Mondja a férjem, hogy nem ezen múlik egy házasság, az esküvő is jól sikerült, csak bennem folyamatosan feljön az a gondolat hogy aznap az országban csak nekünk esett szinte, másnak pedig megadatik a szép idő. El kellene engednem, de nem tudom...
2016. júl. 11. 08:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
1 év távlatából is ez a legnagyobb gondod? Irigyellek...
2016. júl. 11. 08:43
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Komolyan nem értem hogy lehet ezen hisztizni.. ez csak egy esküvő, nem a házasságod.
2016. júl. 11. 08:44
 3/14 anonim ***** válasza:
90%

Irigylem a problémáidat. Barátnőméknek egy héttel esküvő előtt új helyszínt kellett keresni, mert az árvíz "elvitte" az éttermet.

Amúgy miért nem vártátok meg, hogy elálljon a zápor?

2016. júl. 11. 08:52
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Semmi nem tökéletes. Minden csak nézőpont kérdése. Te nagyon nem jó irányba nézelődsz.
2016. júl. 11. 09:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

:-D

A miénken egész hét ragyogó idő volt,szombatra felhős,esős,majd vasárnap ismét ragyogó idő!

Nem.nagyon érdekelt az eső!

Javasolnék valami értelmes elfoglaltságot neked!

2016. júl. 11. 09:12
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én esküvőmön meg fújt a hideg szél (febr.14).Aznap mégsem ez volt, ami érdekelt.Most komolyan.Neked fontosabb az, hogy milyen idő volt akkor, mint inkább a házasságod minősége és tartóssága?
2016. júl. 11. 09:20
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Váljatok el és házasodjatok újra.
2016. júl. 11. 09:28
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

fel kéne nőni

amúgy ha esik a hó a gyereked születése alatt, akkor örökbe adod?

óvoda...

2016. júl. 11. 09:33
 9/14 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Ez a félig üres, félig teli pohár esete. Te nem az értéket látod meg, hanem a negatívumot, ami feltételez egy hosszútávon rosszul működő mentalitást.

Ezen változtatni kéne, fel kéne nézni a mesekönyvből és észrevenni a világot is.

2016. júl. 11. 09:38
 10/14 anonim ***** válasza:
80%
Menj vissza az időben, és változtasd meg az esküvőd dátumát!
2016. júl. 11. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!