Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok túllépni azon, hogy esett az esküvőnkön az
eső, van valaki ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
"Életünk legszebb napján" volt 40 fok, és a délután 4-kor kezdődő polgári szertartásra, amely a kertben lett volna el kezdett esni az eső. Behúzódtunk fedett helyre, ott tartottuk meg a polgárit, mire mentünk a templomba, szerencsére elállt az eső. Ennek 1 éve, és én nem tudom kiverni a fejemből. Amit akkor éreztem, rányomta a pecsétjét az továbbiakra aznap. Visszanézve a videót, boldogok vagyunk, de ciklikusan visszatér a gondolat, hogy mennyivel szebb lehetett volna bevonulni a helyszín kertjében az anyakönyvvezető elé. Sokszor nehezen tudok emiatt aludni is. Persze minden ismerősömnek, barátnőmnek gyönyörű idő volt aznap. Mondja a férjem, hogy nem ezen múlik egy házasság, az esküvő is jól sikerült, csak bennem folyamatosan feljön az a gondolat hogy aznap az országban csak nekünk esett szinte, másnak pedig megadatik a szép idő. El kellene engednem, de nem tudom...
Ezért nem kéne ekkora jelentőséget tulajdonítani az esküvőnek. Túl könnyen történik valami, ami elveszi a tökéletességet.
Mit lehet erre mondani? Az esküvő semmit sem mond arról, hogy milyen lesz a házasságotok, az életetek. Nem befolyásol, nem determinál semmit. Egyetlen kiragadott nap a több ezer közül, amit együtt fogtok leélni. Azon dolgozz, hogy az a több ezer minél kiegyensúlyozottabb és jobb legyen.
2016. júl. 11. 11:24
12/14 anonim válasza:
Az elet nagy problemai... az enyemen is esett.Sot,majus kozepen 8fok volt igy a fotozas elmaradt mert nem akartam xarnak fagyni,annyit nem ert a dolog.Az a bajod h ugy erzed az a nap eleted csucspontja,pedig csak egy boldog nap a sok kozt,amit raadasul direkt rossz emlekke ferditesz.En arra emlekszek h rohogve caplattunk at az etterembe az esoben es nagyon jo mulatsag lett belole,hajnalig karaokeztak a vendegek es sokaig emlegettek h milyen jo buli volt.Nekem ez volt a lenyeg.Nem az idojarasjelentes.
2016. júl. 11. 12:05
13/14 anonim válasza:
Pszichológust javasolnék. Ez már tényleg nagyon gáz. Rossz lehetett persze, de nem ez a lényeg. Lehet, hogy akinek sütött a nap jövőre elválik. Hanyagold már a témát, mielőtt a férjed idegbajt kap. Nálunk meg 40fok volt, és izzadtam. Pedig korábbi években azon a napon mindig 25fok körül volt,(tudom mert az évfordulónkon házasodtunk) ami tök jó lett volna most is, mert folyt rólam a víz. Persze bosszantó de ki nem szarja le, igy is boldog vagyok, pedig 2hete volt.
2016. júl. 11. 12:38
14/14 anonim válasza:
Nekünk a polgarin pont addig szakadt az esö amig fotozkodni akartunk. Igy is gyönyörü kepeink lettek ( szerintem). Azt sajnalom egy kicsit, hogy a fotos nem volt hajlando kimenni, nehogy megfazzak, en meg nem erösködtem, mert meg durvabb kepeket csinalt volna kint.
Amugy esett, kesz, ez van igazabol csak a tenyre emlekszem. Picit csalodott voltam, mert keszültem a kinti kepekre, de a fotosunk szuper volt. Annyit mondott, igy is tud fotozni es nem hazudott. Legalabb nem volt eltörve a kezem, nem ültem toloszekben, vagy nem egy olyan ferfihez mentem akit nem szeretek. :)
Egy evig ezen örlödni beteges. Az esküvö csak egy nap, ha esik akkor esik, lesznek meg a hazassagnak napos hetei is. Ha eszembe jut, akkor mindig arra gondolok, hogy az esös esküvö szerncset hoz a babona szerint.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!