Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem szeretnénk az esküvőnkön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretnénk az esküvőnkön egy rokonunk kisfiát, mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Problémás, neveletlen 8 éves gyerek.

Nem szeretném itt részletezni, miket csinál, mert oldalakon át lehetne írni, még úgy is, hogy nem találkozunk velük sűrűn és kerüljük, ahogy tudjuk. De közeli családtagok, apukám féltestvéréről és családjáról van szó.

Hazudni nem szeretnék arról, hogy gyerekmentes esküvő lesz, mert nem lesz az. Legjobb barátnőm kislányai lesznek a virágszórók, egy másik barátunk kisfia hozza majd a gyűrűket, lesznek 1-2 év közötti babák is.

Mi csak ezt a kisfiút nem szeretnénk ott látni, bármennyire is rossz leírni. Megértjük azt is, ha a szülei emiatt nem jönnének. Most november-december alatt adjuk oda a meghívókat mindenkinek, jövőre lesz az esküvő, úgyhogy szerintem időben jelezzük.

tegnapelőtt 11:34
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Valaki ígyis úgyis ki fogja miatta robbantani a balhét, szóval nincs jó megoldás.
tegnapelőtt 11:37
 2/37 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz ügy, de a körülményeket elnézve leginkább az őszinteség működhet…

Valószínűleg besértődnek és nem mennek el, de inkább két vendéggel kevesebb, mint egy hülyegyerekkel több.

tegnapelőtt 11:38
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
Én ebben az esetben meg sem hívnám őket.
tegnapelőtt 11:40
 4/37 anonim válasza:
27%
Szerintem nagyon durva dolog nem meghívni őket ezért. Ott lesznek a szülei, nekik kell rá felügyelni. Biztos megkérném őket, hogy jobban figyeljenek rá, mert ez nekünk egy nagyon fontos nap. Ha ezen megsértődnének, az az ő bajuk. De ilyen alapon, hogy nem tud megfelelően viselkedni, szerintem elég sok ember otthon maradna, felnőttekre gondolok😀
tegnapelőtt 11:43
 5/37 anonim válasza:
89%

Ne hivd meg oket.Kompletten az egesz csaladot ne.

Egyebkent se talalkoztok veluk surun, ahogy irod, csak azert mert rokon, nem kell meghivni.

Nekem is rengeteg ilyen szegrol-vegrol rokonom van, akikkel talalkozunk neha, de amugy nem tartjuk a kapcsolatot. En nem hivtam meg oket,minek.

Volt persze egy kis sertodes, de leszarom. :D

tegnapelőtt 11:44
 6/37 anonim ***** válasza:
95%

4

Ez szép és jó, de vélhetően nem egy hisztis epizódból szűrték le azt, hogy a szóban forgó gyerek kezelhetetlen.

Minden bizonnyal a koszorúslánykáknak is voltak már rossz pillanatai, de velük kapcsolatban mégsem az lett a konklúzió, hogy köszönik, inkább nem kérnek belőlük.

Ha a gyerek ennyire kezelhetetlen, a szülei meg szartak a nevelésére, akkor kötve hiszem, hogy majd pont a kérdező esküvője okán fognak megtáltosodni.

tegnapelőtt 11:47
 7/37 A kérdező kommentje:

" Ott lesznek a szülei, nekik kell rá felügyelni. "

Nem szoktak, ez a gond.

Nincs szólva rá soha, egy ideig nem vesznek róla tudomást, aztán elszakad a cérna és üvöltöznek vele, rángatják. A gyerek reakciója erre vagy az, hogy lila fejjel ő is üvölteni, ütni-vágni kezd, vagy az, hogy még rosszabb lesz és tombol.

"De ilyen alapon, hogy nem tud megfelelően viselkedni, szerintem elég sok ember otthon maradna, felnőttekre gondolok😀"

Nem tudom, te milyen társaságban mozogsz, ilyen problémáink a barátainkkal, család többi tagjával szerencsére nincsenek.

tegnapelőtt 11:47
 8/37 anonim ***** válasza:
90%

Hát pedig ha ezt így megmondjátok akkor abból biztosan balhé lesz.

Ha be tudjátok vállalni és a hátatokon ezt elvinni akkor igazából a dolog megoldódott.

tegnapelőtt 11:51
 9/37 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem inkább az esküvő előtt legyen a balhé, mintsem az esküvőn.
tegnapelőtt 11:53
 10/37 anonim ***** válasza:
82%
Nem hívjátok meg őket és kész. Ha így diszkrimiálsz akkor balhé lesz, akárhogy csinálod. Én teljesen gyerekmentes esküvőt csinálnék a helyedben. Most, hogyan lehet igazságosan eldönteni, hogy melyik gyerek jöhet melyik nem, pláne ha olyan az iskolapélda, akivel nem is találkozol, tehát másod/harmadkézből kapod csak az infókat. Nem lehet döntéseket arra alapozni, hogy a tágabb családi kör nőtagjai mit pletykálnak össze.
tegnapelőtt 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!