Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem szeretnénk az esküvőnkön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretnénk az esküvőnkön egy rokonunk kisfiát, mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Problémás, neveletlen 8 éves gyerek.

Nem szeretném itt részletezni, miket csinál, mert oldalakon át lehetne írni, még úgy is, hogy nem találkozunk velük sűrűn és kerüljük, ahogy tudjuk. De közeli családtagok, apukám féltestvéréről és családjáról van szó.

Hazudni nem szeretnék arról, hogy gyerekmentes esküvő lesz, mert nem lesz az. Legjobb barátnőm kislányai lesznek a virágszórók, egy másik barátunk kisfia hozza majd a gyűrűket, lesznek 1-2 év közötti babák is.

Mi csak ezt a kisfiút nem szeretnénk ott látni, bármennyire is rossz leírni. Megértjük azt is, ha a szülei emiatt nem jönnének. Most november-december alatt adjuk oda a meghívókat mindenkinek, jövőre lesz az esküvő, úgyhogy szerintem időben jelezzük.

nov. 3. 11:34
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
16%
Hívjátok meg, legföljebb lesz egy kis plusz műsör XD XD XD
nov. 3. 15:31
 32/45 anonim ***** válasza:
83%
Én meghívnám, de amint kezd a gyerek kellemetlenkedni, szólnék, hogy köszi, hogy jöttetek, nagyon örülünk, de látom, Pistike fárad. Egyikőtök nem menne haza vele inkább?
nov. 3. 16:37
 33/45 anonim ***** válasza:
62%

Megoldások:

1.A meghívón csak az ő és partnere neve szerepel. Mellékelsz egy kézzel írt üzenetet, miszerint a többi vendég nyugalma érdekében kéritek, hogy a kisfiút ne hozzák, és kérdezz rá, hogy meg tudják-e oldani a felügyeletét. (Ha van rá keret, fizethettek nekik egy baby sittert.)

2.Küldd el nekik ennek a kérdésnek a linkjét.

nov. 3. 16:53
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
A ti eskuvotok, rolatok szol. Kit erdekel ki mit mond? Szerintem ez a ti nagy napotok, nem masnak kell megfelelni, csak ugy csinalni hogy nektek jo legyen…
nov. 3. 17:08
 35/45 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon dejavu érzésem van a kérdéssel kapcsolatban. Na mindegy.

Mivel már volt rá példa,hogy nem tud viselkedni ilyen helyeken,ezért hivatkozhatsz arra is. Mondd meg nyugodtan,hogy nem azzal van a probléma,ha otthon ugrál az ágyon,és ott nem fogad szót,hanem azzal,hogy nyilvános helyen sem tudja kezelni az anyja. Ti pedig nem szeretnétek,ha részesei lennétek egy hisztinek,vagy kiabálásnak,mivel máshol sem tudott viselkedni.

nov. 4. 13:57
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hívnám meg őket. Az is sértő és az is, ha gyerek nélkül. Így legalább csendben fognak duzzogni, míg ha úgy adod át a meghívót, hogy de Pistike nélkül... az nagyon gáz.

Ez a ti nagy napotok és érthető, ha nem szeretnétek, ha egy hülyegyerek elrontaná. Írom ezt úgy, hogy a férjemmel van 2+1 gyerekünk külön, akik ott voltak az esküvőnkön és semmi gond nem volt velük.

Ellentétben a férjem bátyjával, akit meg se hívtunk, mert ha iszik - és iszik - akkor agresszív és hangos. Na mi meg ezzel nem szerettük volna emlékezetessé tenni a lagzinkat, hogy tudjátok, amikor a vőlegény bátyja üvöltve rángatta át az asztalon a feleségét... na nem.

Ne hívjátok meg őket!

nov. 4. 14:35
 37/45 anonim ***** válasza:
Csak a testvért hívd meg!
nov. 4. 17:48
 38/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem hívnám meg őket és kész - bár én vagyok annyira őszinte, hogy simán közölném velük, miért nem jönnek.

Balhé lesz? Sértődés? Oké, legalább biztosan nem jönnek el.

nov. 6. 17:56
 39/45 anonim ***** válasza:

Én vagy meg se hívnám őket vagy csak a féltestvért.

Mit döntöttél?

nov. 7. 15:06
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
Valaki kommentelte, hogy inkabb esküvő előtt legyen cirkusz, mint a nagy napon. Na annak van igaza szerintem, én is ebből indulnék ki, de iszonyat kellemetlen amúgy... A szülök hibája, és most nektek lesz kellemetlen.
nov. 12. 14:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!