Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha a férjemmel külön ülünk az esküvőnkön?
Nem szeretnénk hagyományos főasztalt, szülőkkel.
Az én szüleim elváltak, nincs kifejezetten jó kapcsolat, újra is házasodott anyukám. Párom szülei szintén elváltak, mindketten újraházasodtak, de az apukája feleségével pl. alig beszéltem, nem érzem, hogy ott lenne a helye.
Megelőzve a sértődést, konfliktust, azt találtuk ki, hogy mi ketten ülünk külön, így:
szerintem tök jó
(én amíg meg nem néztem a linket, úgy értelmeztem, hogy a férjedtől külön ülésről beszélsz. )
Nem. Ez a ti házasságkötésetek, nem kell olyan idillt hazudni, ami nincs. Ha számotokra ez így meghitt és igaz, akkor szerintem van helye az ilyen elrendezésnek.
Mi is gondolkoztunk rajta, mert voltak olyan csúnya konfliktusok, ami miatt elbizonytalanodtunk, hogy biztos ott akarjuk-e őket tudni, de nálunk végül maradtak. Viszont mondta a helyszín, hogy elég általános az is, hogy így kérjék az elrendezést.
(Én is azt hittem a megfogalmazásból, hogy nem a férjed mellett akarsz ülni, na az azért durva lett volna. :D)
Hát nem tudom... nálunk a gyerekek szoktak így külön kisasztalnál ülni (macskaasztal ahogy mi hívjuk)... 😄
Tanúkkal (és ha van, párjaikkal) esetleg egy asztalnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!