Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ciki, ha a férjemmel külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha a férjemmel külön ülünk az esküvőnkön?

Figyelt kérdés

Nem szeretnénk hagyományos főasztalt, szülőkkel.

Az én szüleim elváltak, nincs kifejezetten jó kapcsolat, újra is házasodott anyukám. Párom szülei szintén elváltak, mindketten újraházasodtak, de az apukája feleségével pl. alig beszéltem, nem érzem, hogy ott lenne a helye.

Megelőzve a sértődést, konfliktust, azt találtuk ki, hogy mi ketten ülünk külön, így:

[link]

tegnap 13:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem tök jó

(én amíg meg nem néztem a linket, úgy értelmeztem, hogy a férjedtől külön ülésről beszélsz. )

tegnap 14:23
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nekem tetszik. De leginkább akkor tudnám jól elképzelni, ha a többiek is ilyen kisebb asztaloknál ülnek, 4-6 fő, pl családonként. Ettől még tudnak vegyülni meg beszélgetni.
tegnap 14:31
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Mindenhol ilyen balhes csaladok vannak csak akik nem ismerik a bekesseget? Nalunk rez borueknel nincs ilyen. Elszomorito.
tegnap 14:39
 14/21 A kérdező kommentje:
Nincs balhé egyáltalán. De felesleges szerintem “így szokás” miatt erőltetni ezt, miközben apósom új feleségével eddig 5x, ha találkoztam.
tegnap 14:52
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ez a ti házasságkötésetek, nem kell olyan idillt hazudni, ami nincs. Ha számotokra ez így meghitt és igaz, akkor szerintem van helye az ilyen elrendezésnek.

Mi is gondolkoztunk rajta, mert voltak olyan csúnya konfliktusok, ami miatt elbizonytalanodtunk, hogy biztos ott akarjuk-e őket tudni, de nálunk végül maradtak. Viszont mondta a helyszín, hogy elég általános az is, hogy így kérjék az elrendezést.

(Én is azt hittem a megfogalmazásból, hogy nem a férjed mellett akarsz ülni, na az azért durva lett volna. :D)

tegnap 17:17
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Remelem nem templomi.
tegnap 17:47
 17/21 A kérdező kommentje:
Templomban szerintem nincs főasztal. 😊
tegnap 17:51
 18/21 anonim ***** válasza:
Nálunk is ketten fogunk ülni együtt, U alakban lesznek az asztalok, egyik oldalon az én családom, másik oldalon a vőlegényem családja.
tegnap 18:10
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik ez a külön kisasztal :O
tegnap 19:22
 20/21 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom... nálunk a gyerekek szoktak így külön kisasztalnál ülni (macskaasztal ahogy mi hívjuk)... 😄

Tanúkkal (és ha van, párjaikkal) esetleg egy asztalnál?

tegnap 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!