Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőszervező, megéri vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőszervező, megéri vagy sem?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Jövőre lesz az esküvőnk, 122 fővel számolunk.

Tehát nem egy szolid "üljünk össze egy ebédre a polgári szertartás után" típusú esemény lesz.

A helyszínünk és a ruháim már megvannak, inspiráció is van bőven, de senki mással nem szerződtünk még.

A baráti társaságban egy párnak volt eddig esküvője, ők azt mondták, hogy ha egyet tanácsolhatnak, az az esküvőszervező. Rengeteg terhet levett róluk, nagyon jó volt, hogy az utolsó napokban nem nekik kellett ezerfelé rohangálni, egyeztetni mindenkivel, ha bármi gond volt, az esküvőszervező azonnal ott volt, intézte. De nem olcsó mulatság, valószínűleg a költségeink így is az egekben lesznek.

Akinek volt, mit gondoltok, megérte? Van valaki, akit kifejezetten javasolnátok (Budapesten)?

nov. 11. 11:50
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nem az, de ismerem magunkat és azt, hogy hol van a mérce. Pl. egyetlen itthoni tervező sem tudott olyan ruhát mutatni, ami szerelem lett volna. Három ruhám lesz, mind a hármat külföldön vásároltam. Cipőkből is van, akinek jó a CCC-s vagy a kínais, mondván, többet úgysem veszi fel. Nekem kamaszkorom óta egy Manolo az álmom erre az alkalomra. A dekorációban is szeretnék több hatalmas virágkaput, az asztalokra sem egy kis zöld valamit képzeltem el, szóval nem ringatom magam abba a hitbe, hogy költséghatékony lesz ez a kis mulatság nekünk és majd valahol biztos tudunk fogni a kiadásokon.
nov. 11. 16:34
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ekkora parádé lesz,akkor nem ezen a néhány százezren akarnék spórolni.
nov. 11. 16:38
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van olyan eset, amikor megéri, de ezt végül is nektek kell tudni. Ezeket érdemes végiggondolni:

- van-e vmi nagyon spéci, nehezen teljesíthető kívánságotok?

- sok lesz-e a program meg az intéznivaló?

- mennyire bíznátok magatokban a szervező nélkül, hogy tudtok olyan szolgáltatókat választani jó ítélőképességgel, aki minőségi munkát ad a pénzért? (pl. meg tudjátok-e állapítani, melyik fotósnak minőségi a munkája, melyik szolgáltató egy scam)

Ill. olyan szervezőt érdemes választani, ha arra adjátok a fejeteket, akinek azért van kapcsolatrendszere.

nov. 11. 17:07
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
3 ruha mellett ez már eltörpül.🤷
nov. 11. 17:09
 15/28 anonim ***** válasza:
73%
Ha ekkora bulira készültök, akkor igen, legyen esküvőszervező. Sok mindent szeretnétek megvalósítani, ezt össze kell fogni hogy minden flottul menjen.
nov. 11. 17:28
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora és ilyen stílusú buli mellett én is költenék rá. Én magamnak csináltam, férjem is sokat segített, de az utolsó hét tényleg stresszes volt. Bár szerencsére én elég laza vagyok, a nagy napon a bakik ellenére is szuperül éreztem magam, mert el tudtam engedni és élvezni így is. Ha te stresszelősebb vagy, vagy olyan "minden legyen tökéletes" típus akkor szerintem hasznos. De azért azzal számoljatok, hogy ilyen bulinál már a fele se jön vissza nászajándékból.
nov. 11. 19:27
 17/28 A kérdező kommentje:

Nem azért tartunk esküvőt, hogy bármennyi is visszajöjjön. :D

De barátnőméknek tavaly 9 volt a végösszeg, 12 jött vissza pénzben + egyéb ajándékok.

Nem vagyok nagyon stresszelős, de örülnék, ha ennyi ember programja, szállása, étkeztetése nem a mi vállunkat nyomná. .D

nov. 11. 19:37
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem éri meg, annyi terhet azért nem vesz le és azért nem olyan nagy cucc megszervezni egy esküvőt. Hacsak nincs valami extra kérés, vagy pl. külföldön van, ott érdemes szervezetten menni.

De ha ennyire számítanak a részletek, meg három ruha kell (ami megjegyzem rajtad kívül valószínűleg nem sokmindenkit fog érdekelni), akkor legyen szervező.

nov. 12. 13:20
 19/28 anonim ***** válasza:
87%
Ezt a 3 ruhát mondjuk el sem tudom képzelni.😃Egész nap öltözködni fogsz?
nov. 12. 14:09
 20/28 anonim ***** válasza:
87%
Mindjárt jön a kérdező,hogy ezt mi egyszerű földi halandók nem érthetjük,hogy minek a 3 ruha.
nov. 12. 14:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!