Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári szertartáshoz milyen ez a ruha?
Figyelt kérdés
Joyfunear Ruched Bust Square Neck Bishop Sleeve A-vonalú ünnepi ruha
Csodálatos termékeket fedeztem fel a SHEIN.com-on, gyere, nézd meg őket!
nov. 10. 20:15
1/14 A kérdező kommentje:
December végén lesz.
nov. 10. 20:23
2/14 anonim válasza:
Szerintem keresgélj még.
Kiskabát lesz hozzá?
3/14 A kérdező kommentje:
Bentre minek?
nov. 10. 20:29
5/14 anonim válasza:
Ha egy percig sem leszel vele szabadtéren, akkor elég...,de gondolom az autóból vagy amivel mész nem teleportálsz, szóval azért egy kis fehér kabátka jól jönne.Gondolom nem szeretnél az esküvőd napján jól átfázni.
6/14 anonim válasza:
Mire megerkezik, nem valószínű, hogy így fog kinezni, ahogy a kepen
7/14 anonim válasza:
Olyan mint egy otthonka. Az amisok hordanak ilyet.
9/14 anonim válasza:
Szerintem is nézz még tovább ruhákat. Borzalmas ez.
10/14 anonim válasza:
Ez egy gagyi ócskaság. Elmegy egy nyári estén egy csinos fiatal lányon. De mint menyasszonyi ruha nevetséges lenne. A pink verzióra kattintva látszik csak igazán az olcsósága, többek között az hogy rövidebb az alsószoknyája mint a szoknya de az egésznek a hossza se jó, túl rövid. Tipik kínai megoldás. Ezt legfeljebb egy nagyon low-budget tengerparti (kamu)esküvőn tudom elképzelni ami mostanában nagyon divatos. Odamennek maximum öt hozzátartozóval és fotóznak egy nemhivatalos kamuszertartást egy ilyen laza, olcsó ruhában, vőlegény is talpig fehér poliészterben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!